Filtri nga

Lloji i motorit
më shumë... më pak
Fuqia motorike (HP)
më shumë... më pak
Çmimi
350 366

Informazioni

Ne telefon

Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit, ne ju kujtoj më pak se 3 orë

Numri :

Speciale

NGA-PRO

Pompa-NGA-PRO

Me të hapur impeller dhe pompë trupit në çelik të paoksidueshëm.

Për të lëngshme ngarkesa e papastërtitë për kontakt ushqimit!

NGA-PRONuk janë 4 produkteve.

Duke treguar 1 - 4 të 4 artikuj
Duke treguar 1 - 4 të 4 artikuj