Filtri nga

Kategori
më shumë... më pak
Lloji i motorit
më shumë... më pak
Fuqia motorike (HP)
më shumë... më pak
Prurjes max. (l./min.)
10 1000
Max kokë. (m.)
1,5 27 1,5 266
Çmimi
108 3388

Informazioni

Ne telefon

Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit, ne ju kujtoj më pak se 3 orë

Numri :

Të zhytur

Të rritur ujë!

Pompat dhe submersible motorët nga 3 deri në 5 inç.

Krejt Pedrollo

Të zhyturNuk janë 548 produkteve.

Nënkategori

për faqe
Duke treguar 541 - 548 të 548 artikuj
Duke treguar 541 - 548 të 548 artikuj