Grupi zëdhënës i zi për madhësive 52 deri në 64 për ushtrimin " Pamjen më të mëdha

213905

Rain Bird

Grupi zëdhënës i zi për madhësive 52 deri në 64 për ushtrimin " Shqiponja 900

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 7 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 7 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,07 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

7,59 € tatimore incl.

Produkt të ri

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Komente

Bëhu i pari të shkruani komentin tuaj !