Kategoritë

Informazioni

 • Lëndinë KLASIKE Pamje e shpejtë
  11,50 € Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
  Lëndinë KLASIKE

  Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

  Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
 • Lëndinë SUPER Pamje e shpejtë
  9,25 € Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
  Lëndinë SUPER

  Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

  Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
 • Lëndinë HIJESHI Pamje e shpejtë
  7,90 € Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
  Lëndinë HIJESHI
  Lloji i lëndinë: MICROTHERM

  Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

  Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
 • Lëndinë KLASIKE Pamje e shpejtë
  11,50 € Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
  Lëndinë KLASIKE

  Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

  Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
 • Lëndinë SUPER Pamje e shpejtë
  9,25 € Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
  Lëndinë SUPER

  Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

  Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
 • Lëndinë HIJESHI Pamje e shpejtë
  7,90 € Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
  Lëndinë HIJESHI
  Lloji i lëndinë: MICROTHERM

  Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

  Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura