lawnmowersI përshtatshëm për ju dhe kopshtin tuaj

Fuqitë e lëndës fushe me benzinë për energji dhe performancë, elektrike dhe bateri të cilat funksionojnë për rehati, heshtje dhe trajtim të lehtë.

lawnmowers Aktualisht nuk ka produkte në këtë kategori.

Nënkategoritë

 • Kositës për lëndinë...  Ndjeheni në shtëpi në çdo kopsht

  Kositësit e lëndinëve të benzinës janë shumë më të fuqishëm se modelet elektrike dhe për këtë arsye janë zgjidhja ideale për kopshte të mesëm dhe të mëdhenj.

 • Kositëse për lëndinë...  Lehtë, e heshtur, e fuqishme dhe e lehtë për t’u përdorur

  Fuqitë e lëndës elektrike janë më të lehta se modelet e benzinës dhe falë manovrimit të shkëlqyeshëm ato janë zgjidhja ideale për kopshte të vogla (deri në 600 m²).

 • Kositës për lëndinë...  Heshtja pa pengesën e kabllit elektrik

  Kullosat e fuqisë së baterisë garantojnë performancë të shkëlqyer të prerjes të kombinuar me trajtimin unik dhe qetësinë.

 • Aksesorë për lëndinë e...