MowerPër të ju përshtatet dhe kopshtin tuaj

Lëndinë mower benzinës për pushtet dhe të performancës, elektrike dhe bateri për rehati, qetësi dhe lehtësi të trajtimit.

Mower Nuk ka produkte ne kete kategori.

Nënkategori

 • Lëndinë mower benzinës  Ndihen si në shtëpi në çdo kopsht

  E mower të shpërthimit janë shumë më të fuqishme se sa elektrike modele, dhe prandaj janë zgjidhje ideale për kopshte të mesme dhe të mëdha në përmasa.

 • Lëndinë mower elektrike  E lehtë, të qetë, të fuqishme dhe të lehtë-to-use

  Lëndinë mower elektrike janë më të lehta se benzinës modele, dhe në sajë të një shkëlqyer manoeuvrability janë zgjidhje ideale për kopshte të përmasave të vogla (deri në 600 m2).

 • Mower baterisë  Heshtja pa ngathtësi e kabllo elektrike

  Lëndinë mower baterisë garanci të shkëlqyer prerje të jepnin kombinuar me lehtësinë e trajtimit dhe të qetë funksionimin unik.

 • Pajisje për lëndinë mower