Rimbushje

Rimbushje

12 orë karikim për pajisjet ThermaCELL
Rimbushje ideale për të gjithë linjën Acti Zanza Break duke përfshirë 1 fishekë me gaz butan dhe 3 pllaka insekticid Acti Zanza Break për përdorim në natyrë.
6,68 EUR
Ngarkimi 48 orë për pajisjet ThermaCELL
Rimbushjet ideal për të gjithë vijën Acti Zanza Pushim, duke përfshirë 4 fishekë butan gaz dhe 12 trombocitet insecticide Acti Zanza Pushim për përdorimin e jashtëm.
20,66 EUR
Ngarkimi 120 orë për pajisjet ThermaCELL
Rimbushjet ideal për të gjithë vijën Acti Zanza Pushim përfshirëse e 10 fishekë të butan gaz dhe 30 trombocitet insecticide Acti Zanza Pushim për përdorimin e jashtëm.
40,10 EUR