Filtri nga

Lloji i motorit
më shumë... më pak
Fuqia motorike (HP)
më shumë... më pak
Prurjes max. (l./min.)
300 350
Max kokë. (m.)
1,5 18 1,5 20
Çmimi
350 366

Informazioni

Ne telefon

Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit, ne ju kujtoj më pak se 3 orë

Numri :

NGA-PRO

Pompa-NGA-PRO

Me të hapur impeller dhe pompë trupit në çelik të paoksidueshëm.

Për të lëngshme ngarkesa e papastërtitë për kontakt ushqimit!

NGA-PRONuk janë 4 produkteve.

Duke treguar 1 - 4 të 4 artikuj
Duke treguar 1 - 4 të 4 artikuj