Filtri nga

Kategori
Numri i zonave të
modular
Rritje
Watertight
Prodhuesit
Çmimi
Filtri

Informazioni

Fuqia e njësive për ujitjeSasinë e duhur të ujit në të gjitha kohët

Kontrolli i njësive nga jashtë dhe nga brenda. Modulare të kontrollojnë hapësira të mëdha. Nga kabinë për të lehtësuar setup.

Fuqia e njësive për ujitjeJanë 122 produkte.

Nënkategoritë

 • Njësi të brendshme  Njësi kontrolli për ujitje për vendet e strehuara

  Njësi kontrolli shtëpie. Modulare për të kontrolluar hapësirat e mëdha. Instalim i brendshëm.

 • Njësi kontrolli në natyrë  Njësi kontrolli për ujitje në natyrë

  Njësi kontrolli në natyrë. Modulare për të kontrolluar hapësirat e mëdha. Instalim në natyrë.

 • Njësi kontrolli me bateri  Njësitë e kontrollit të ujitjes së baterive

  Njësi kontrolli me bateri. Për instalim direkt në puse. Ato lejojnë të shmangin instalimin e seksioneve të gjata të kabllove.

 • Njësitë e kontrollit...  Njësitë e kontrollit për ujitje të rubinetit

  Njësitë e kontrollit që do të lidhen me rubinetin. Instaloni ato në një minutë. Për ujitje me pika dhe shtretër të vegjël lulesh.

 • Aksesorë për njësitë e...  Bëni njësinë tuaj të kontrollit të ujitjes më funksionale

  Modulet për funksionimin e WiFi. kontrollet e largët. Modulet për zgjerimin e zonave të punës. Të gjitha aksesorët për të azhurnuar njësinë tuaj të kontrollit të ujitjes.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 122 artikuj
Jeni duke parë 1 - 12 nga 122 artikuj