Duke vazhduar të përdorni këtë sit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe përdorimin tonë të cookies.

Filtro nga

Prodhuesit
me shume ... me pak
Filtri
Soba me pelet
Stufat
Nënkategori
Camilla - topth Sobë 4.6 Kw kuqe
   Paneli në pikturuar çeliku. Vëllimi i nxehtë: mc 40-100. Programues dhe e termostatit. Anën e shkarkimit dhe të pasme të shkarkimit me mm tub 80.
   527,00 EURÇmimi
   Camilla - topth Sobë 4.6 Kw kuqe
     Paneli në pikturuar çeliku. Vëllimi i nxehtë: mc 40-100. Programues dhe e termostatit. Anën e shkarkimit dhe të pasme të shkarkimit me mm tub 80.
     527,00 EURÇmimi
     Camilla - topth Sobë 4.6 Kw fildishtë
     • I ri
      Paneli në pikturuar çeliku. Vëllimi i nxehtë: mc 40-100. Programues dhe e termostatit. Anën e shkarkimit dhe të pasme të shkarkimit me mm tub 80.
      527,00 EURÇmimi
      Camilla - topth Sobë 4.6 Kw fildishtë
      • I ri
       Paneli në pikturuar çeliku. Vëllimi i nxehtë: mc 40-100. Programues dhe e termostatit. Anën e shkarkimit dhe të pasme të shkarkimit me mm tub 80.
       527,00 EURÇmimi
       Dafne-65 - topth Sobë 5.5 Kw kuqe
       • I ri
        Më të vlerësuarat prodhimit të energjisë (min-max): 3.0 -5.5 kW. Topth kapaciteteve tank (16.5 kg). Digital kontrollit të panelit. Zjarr derën me qeramike qelqi vetë-pastrimi. Mirëmbajtja e sistemit të dizajnuara për të minimizuar akumulimin e blozë. Timer të përditshme dhe të përjavshme. Termike efikasitetit (min - max) 87.2 - 81.0 %. Max Vëllimit të nxehtë: 160 m3.
        1 156,00 EURÇmimi
        Dafne-65 - topth Sobë 5.5 Kw kuqe
        • I ri
         Më të vlerësuarat prodhimit të energjisë (min-max): 3.0 -5.5 kW. Topth kapaciteteve tank (16.5 kg). Digital kontrollit të panelit. Zjarr derën me qeramike qelqi vetë-pastrimi. Mirëmbajtja e sistemit të dizajnuara për të minimizuar akumulimin e blozë. Timer të përditshme dhe të përjavshme. Termike efikasitetit (min - max) 87.2 - 81.0 %. Max Vëllimit të nxehtë: 160 m3.
         1 156,00 EURÇmimi
         Dafne-65 - topth Sobë 5.5 Kw fildishtë
         • I ri
          Më të vlerësuarat prodhimit të energjisë (min-max): 3.0 -5.5 kW. Topth kapaciteteve tank (16.5 kg). Digital kontrollit të panelit. Zjarr derën me qeramike qelqi vetë-pastrimi. Mirëmbajtja e sistemit të dizajnuara për të minimizuar akumulimin e blozë. Timer të përditshme dhe të përjavshme. Termike efikasitetit (min - max) 87.2 - 81.0 %. Max Vëllimit të nxehtë: 160 m3.
          1 156,00 EURÇmimi
          Dafne-65 - topth Sobë 5.5 Kw fildishtë
          • I ri
           Më të vlerësuarat prodhimit të energjisë (min-max): 3.0 -5.5 kW. Topth kapaciteteve tank (16.5 kg). Digital kontrollit të panelit. Zjarr derën me qeramike qelqi vetë-pastrimi. Mirëmbajtja e sistemit të dizajnuara për të minimizuar akumulimin e blozë. Timer të përditshme dhe të përjavshme. Termike efikasitetit (min - max) 87.2 - 81.0 %. Max Vëllimit të nxehtë: 160 m3.
           1 156,00 EURÇmimi
           Cadel Leonora - topth Sobë 7 Kw kuqe
           • I ri
            Pannelli di rivestimento in acciaio smaltati
            763,00 EURÇmimi
            Cadel Leonora - topth Sobë 7 Kw kuqe
            • I ri
             Pannelli di rivestimento in acciaio smaltati
             763,00 EURÇmimi
             Cadel Leonora - topth Sobë 7 Kw fildishtë
             • I ri
              Pannelli di rivestimento in acciaio smaltati
              763,00 EURÇmimi
              Cadel Leonora - topth Sobë 7 Kw fildishtë
              • I ri
               Pannelli di rivestimento in acciaio smaltati
               763,00 EURÇmimi
               Ketty - topth Sobë 7.3 Kw bordeaux
                 Temperatura e lartë pikturuar çeliku që mbulon. Gize firebox. E firebox është i lëvizshëm. Hiri sirtar. Ventilimit të detyruar. Javore programimit.
                 783,00 EURÇmimi
                 Ketty - topth Sobë 7.3 Kw bordeaux
                   Temperatura e lartë pikturuar çeliku që mbulon. Gize firebox. E firebox është i lëvizshëm. Hiri sirtar. Ventilimit të detyruar. Javore programimit.
                   783,00 EURÇmimi
                   Susy - topth Sobë 7.5 Kw kuqe
                     Panelet në pikturuar çeliku. Programues dhe e termostatit.
                     714,00 EURÇmimi
                     Susy - topth Sobë 7.5 Kw kuqe
                       Panelet në pikturuar çeliku. Programues dhe e termostatit.
                       714,00 EURÇmimi
                       Susy - topth Sobë 7.5 Kw fildishtë
                       • I ri
                        Panelet në pikturuar çeliku.Programues dhe e termostatit.
                        714,00 EURÇmimi
                        Susy - topth Sobë 7.5 Kw fildishtë
                        • I ri
                         Panelet në pikturuar çeliku.Programues dhe e termostatit.
                         714,00 EURÇmimi
                         Susy - topth Sobë 7.5 Kw zi
                         • I ri
                          Panelet në pikturuar çeliku. Programues dhe e termostatit.
                          714,00 EURÇmimi
                          Susy - topth Sobë 7.5 Kw zi
                          • I ri
                           Panelet në pikturuar çeliku. Programues dhe e termostatit.
                           714,00 EURÇmimi
                           Vivapellets - topth Sobë 7.5 Kw
                           • I ri
                            Gize e strukturës. Sistem të dyfishtë të djegies. Ndezjen e sistemit të programuar.
                            1 611,00 EURÇmimi
                            Vivapellets - topth Sobë 7.5 Kw
                            • I ri
                             Gize e strukturës. Sistem të dyfishtë të djegies. Ndezjen e sistemit të programuar.
                             1 611,00 EURÇmimi