Kategoria kryesore
Lëndinë e rrotulluar
Lëndinë e rrotulluarLëndinë e një viti në një ditë

Me lëndinë në rrotullime mund të keni lëndinë tuaj brenda disa ditësh. Lëndinë e zgjedhjes së parë të llojeve të ndryshme.

Atje jane 18 produktet

Rrjeta
Rrjeti-2
Listë
Lista-2
Katelog
Lëndinë KLASIKELëndinë KLASIKE
   Lëndinë e rrotulluar
   Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
   7,25 EURÇmimi
   Lëndinë KLASIKELëndinë KLASIKE
     Lëndinë e rrotulluar
     Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
     7,25 EURÇmimi
     Lëndinë SUPERLëndinë SUPER
       Lëndinë e rrotulluar
       Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
       8,11 EURÇmimi
       Lëndinë SUPERLëndinë SUPER
         Lëndinë e rrotulluar
         Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
         8,11 EURÇmimi
         Lëndinë HIJESHILëndinë HIJESHI
           Lëndinë e rrotulluar
           Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
           6,88 EURÇmimi
           Lëndinë HIJESHILëndinë HIJESHI
             Lëndinë e rrotulluar
             Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
             6,88 EURÇmimi
             Lëndinë SPORTIVELëndinë SPORTIVE
               Lëndinë e rrotulluar
               Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
               8,06 EURÇmimi
               Lëndinë SPORTIVELëndinë SPORTIVE
                 Lëndinë e rrotulluar
                 Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
                 8,06 EURÇmimi
                 Livadh BUKURILivadh BUKURI
                   Lëndinë e rrotulluar
                   Madhësia e pjatës është 120 x 40 cm, dhe pastaj një pederast mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
                   9,88 EURÇmimi
                   Livadh BUKURILivadh BUKURI
                     Lëndinë e rrotulluar
                     Madhësia e pjatës është 120 x 40 cm, dhe pastaj një pederast mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
                     9,88 EURÇmimi
                     FSHATAR lëndinëFSHATAR lëndinë
                       Lëndinë e rrotulluar
                       10,52 EURÇmimi
                       FSHATAR lëndinëFSHATAR lëndinë
                         Lëndinë e rrotulluar
                         10,52 EURÇmimi
                         Lëndinë DETARE
                           Lëndinë e rrotulluar
                           Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
                           8,06 EURÇmimi
                           Lëndinë DETARE
                             Lëndinë e rrotulluar
                             Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
                             8,06 EURÇmimi
                             Lëndinë DELIKATELëndinë DELIKATE
                               Lëndinë e rrotulluar
                               12,88 EURÇmimi
                               Lëndinë DELIKATELëndinë DELIKATE
                                 Lëndinë e rrotulluar
                                 12,88 EURÇmimi
                                 Lëndinë SICILI
                                   Lëndinë e rrotulluar
                                   Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
                                   10,52 EURÇmimi
                                   Lëndinë SICILI
                                     Lëndinë e rrotulluar
                                     Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
                                     10,52 EURÇmimi
                                     Lëndinë GJEORGJILëndinë GJEORGJI
                                       Lëndinë e rrotulluar
                                       Madhësia e pjatës është 120 x 40 cm, dhe pastaj një pederast mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në fushën Zonën e '100' ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
                                       8,15 EURÇmimi
                                       Lëndinë GJEORGJILëndinë GJEORGJI
                                         Lëndinë e rrotulluar
                                         Madhësia e pjatës është 120 x 40 cm, dhe pastaj një pederast mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes. Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në fushën Zonën e '100' ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
                                         8,15 EURÇmimi
                                         5 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon5 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon
                                           ÇMIMI DUKE PËRFSHIRË TVSH-NË DHE TRANSPORTIT Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense Paletë e 5 metra katrorë, 10 rrotullon Lëndinë të rrokulliset në të vërtetë bar. Lehtë shtojcë për shkak të dendur sistemit root. Instalimi është e thjeshtë dhe...
                                           72,73 EURÇmimi
                                           5 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon5 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon
                                             ÇMIMI DUKE PËRFSHIRË TVSH-NË DHE TRANSPORTIT Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense Paletë e 5 metra katrorë, 10 rrotullon Lëndinë të rrokulliset në të vërtetë bar. Lehtë shtojcë për shkak të dendur sistemit root. Instalimi është e thjeshtë dhe...
                                             72,73 EURÇmimi
                                             10 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon10 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon
                                               ÇMIMI DUKE PËRFSHIRË TVSH-NË DHE TRANSPORTIT Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense Paletë e 10 sq m, 20 rrotullon Lëndinë të rrokulliset në të vërtetë bar. Lehtë shtojcë për shkak të dendur sistemit root. Instalimi është e thjeshtë dhe...
                                               100,00 EURÇmimi
                                               10 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon10 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon
                                                 ÇMIMI DUKE PËRFSHIRË TVSH-NË DHE TRANSPORTIT Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense Paletë e 10 sq m, 20 rrotullon Lëndinë të rrokulliset në të vërtetë bar. Lehtë shtojcë për shkak të dendur sistemit root. Instalimi është e thjeshtë dhe...
                                                 100,00 EURÇmimi