Filtri nga

Lloji i motorit
më shumë... më pak
Fuqia motorike (HP)
më shumë... më pak
Prurjes max. (l./min.)
80 180
Max kokë. (m.)
1,5 33 1,5 95
Çmimi
247 327

Informazioni

Ne telefon

Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit, ne ju kujtoj më pak se 3 orë

Numri :

Pompa DERI

Pompa DERI

Për vertikale të objekteve, dhe horizontale puset dhe puse.

TEKNOLOGJI "KOKË POSHTË" PËR TË RI UPS QË KURRË NUK MERRNI MBËRTHYER!

Pompa DERINuk janë 44 produkteve.

për faqe
Duke treguar 1 - 12 të 44 artikuj
Duke treguar 1 - 12 të 44 artikuj