Filtri nga

Lloji i motorit
më shumë... më pak
Fuqia motorike (HP)
më shumë... më pak
Prurjes max. (l./min.)
80 180
Max kokë. (m.)
1,5 33 1,5 95
Çmimi
247 327

Ne telefon

Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit, ne ju kujtoj më pak se 3 orë

Numri :

Informazioni

Pompa DERI

Pompa DERI

Për vertikale të objekteve, dhe horizontale puset dhe puse.

TEKNOLOGJI "KOKË POSHTË" PËR TË RI UPS QË KURRË NUK MERRNI MBËRTHYER!

Pompa DERIJanë 44 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 37 - 44 nga 44 artikuj
Jeni duke parë 37 - 44 nga 44 artikuj