Kategoria kryesore
sipërfaqe
sipërfaqe

Atje jane 10 produktet

Rrjeta
Rrjeti-2
Listë
Lista-2
Katelog
18710-20 - Spërkatës oksilues AquaZoom S
 • I ri
  Të plotë me 2 bateri dhe bateringarkues.
  24,51 EURÇmimi
  18710-20 - Spërkatës oksilues AquaZoom S
  • I ri
   Të plotë me 2 bateri dhe bateringarkues.
   24,51 EURÇmimi
   18712-20 - Spërkatës oksilues AquaZoom M
   • I ri
    Të plotë me 2 bateri dhe bateringarkues.
    35,24 EURÇmimi
    18712-20 - Spërkatës oksilues AquaZoom M
    • I ri
     Të plotë me 2 bateri dhe bateringarkues.
     35,24 EURÇmimi
     18714-20 - Spërkatës oksilues AquaZoom L
     • I ri
      Të plotë me 2 bateri dhe bateringarkues.
      49,17 EURÇmimi
      18714-20 - Spërkatës oksilues AquaZoom L
      • I ri
       Të plotë me 2 bateri dhe bateringarkues.
       49,17 EURÇmimi
       8135-20 - Spërkatës impulsiv i sektorit Premium8135-20 - Spërkatës impulsiv i sektorit Premium
       • I ri
        Zona e Irigueshme 490 metra katrorë.
        28,69 EURÇmimi
        8135-20 - Spërkatës impulsiv i sektorit Premium8135-20 - Spërkatës impulsiv i sektorit Premium
        • I ri
         Zona e Irigueshme 490 metra katrorë.
         28,69 EURÇmimi
         8136-20 - Spërkatës impulsiv i sektorit Premium
         • I ri
          Zona e Irigueshme 490 metra katrorë.
          25,41 EURÇmimi
          8136-20 - Spërkatës impulsiv i sektorit Premium
          • I ri
           Zona e Irigueshme 490 metra katrorë.
           25,41 EURÇmimi
           8151-20 - 250 Spërkatës lëkundës Premium
           • I ri
            Zona e Irigueshme 250 metra katrorë.
            27,60 EURÇmimi
            8151-20 - 250 Spërkatës lëkundës Premium
            • I ri
             Zona e Irigueshme 250 metra katrorë.
             27,60 EURÇmimi
             8138-20 - Spërkatëse impulsive Premium mbitokësore8138-20 - Spërkatëse impulsive Premium mbitokësore
             • I ri
              Zona e Irigueshme 490 metra katrorë.
              61,48 EURÇmimi
              8138-20 - Spërkatëse impulsive Premium mbitokësore8138-20 - Spërkatëse impulsive Premium mbitokësore
              • I ri
               Zona e Irigueshme 490 metra katrorë.
               61,48 EURÇmimi
               8144-20 - spërkatës me turbina të rehatshme
               • I ri
                Zona e Irigueshme 450 metra katrorë.
                21,31 EURÇmimi
                8144-20 - spërkatës me turbina të rehatshme
                • I ri
                 Zona e Irigueshme 450 metra katrorë.
                 21,31 EURÇmimi
                 8137-20 - Spërkatës impulsiv i sektorit Premium
                   Zona e Irigueshme 490 metra katrorë.
                   20,49 EURÇmimi
                   8137-20 - Spërkatës impulsiv i sektorit Premium
                     Zona e Irigueshme 490 metra katrorë.
                     20,49 EURÇmimi