Kategoria kryesore

Atje jane 19 produktet

Rrjeta
Rrjeti-2
Listë
Lista-2
Katelog
40 metra katror të lëndinë që është e gatshme në rrotullon40 metra katror të lëndinë që është e gatshme në rrotullon
   ÇMIMI DUKE PËRFSHIRË TVSH-NË DHE TRANSPORTIT Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense Paletë e 40 sqm, 80 rrotullon Lëndinë të rrokulliset në të vërtetë bar. Lehtë shtojcë për shkak të dendur sistemit root. Instalimi është e thjeshtë dhe...
   298,18 EURÇmimi
   40 metra katror të lëndinë që është e gatshme në rrotullon40 metra katror të lëndinë që është e gatshme në rrotullon
     ÇMIMI DUKE PËRFSHIRË TVSH-NË DHE TRANSPORTIT Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense Paletë e 40 sqm, 80 rrotullon Lëndinë të rrokulliset në të vërtetë bar. Lehtë shtojcë për shkak të dendur sistemit root. Instalimi është e thjeshtë dhe...
     298,18 EURÇmimi
     Camilla - topth Sobë 4.6 Kw kuqeCamilla - topth Sobë 4.6 Kw kuqe
       Paneli në pikturuar çeliku. Vëllimi i nxehtë: mc 40-100. Programues dhe e termostatit. Anën e shkarkimit dhe të pasme të shkarkimit me mm tub 80.
       528,00 EURÇmimi
       Camilla - topth Sobë 4.6 Kw kuqeCamilla - topth Sobë 4.6 Kw kuqe
         Paneli në pikturuar çeliku. Vëllimi i nxehtë: mc 40-100. Programues dhe e termostatit. Anën e shkarkimit dhe të pasme të shkarkimit me mm tub 80.
         528,00 EURÇmimi
         Dafne-65 - topth Sobë 5.5 Kw fildishtëDaphne, 65 - topth Sobë 5.5 Kw ngjyrë bezhë
         • I ri
          Më të vlerësuarat prodhimit të energjisë (min-max): 3.0 -5.5 kW. Topth kapaciteteve tank (16.5 kg). Digital kontrollit të panelit. Zjarr derën me qeramike qelqi vetë-pastrimi. Mirëmbajtja e sistemit të dizajnuara për të minimizuar akumulimin e blozë. Timer të përditshme dhe të përjavshme. Termike efikasitetit (min - max) 87.2 - 81.0 %. Max Vëllimit të nxehtë: 160 m3.
          1 112,05 EURÇmimi
          Dafne-65 - topth Sobë 5.5 Kw fildishtëDaphne, 65 - topth Sobë 5.5 Kw ngjyrë bezhë
          • I ri
           Më të vlerësuarat prodhimit të energjisë (min-max): 3.0 -5.5 kW. Topth kapaciteteve tank (16.5 kg). Digital kontrollit të panelit. Zjarr derën me qeramike qelqi vetë-pastrimi. Mirëmbajtja e sistemit të dizajnuara për të minimizuar akumulimin e blozë. Timer të përditshme dhe të përjavshme. Termike efikasitetit (min - max) 87.2 - 81.0 %. Max Vëllimit të nxehtë: 160 m3.
           1 112,05 EURÇmimi
           Noa - 6.3 Kw sobë me topth të bardhë
           • I ri
            Sobë me pelet 6.3 kw
            561,25 EURÇmimi
            Noa - 6.3 Kw sobë me topth të bardhë
            • I ri
             Sobë me pelet 6.3 kw
             561,25 EURÇmimi
             Cadel Leonora - topth Sobë 7 Kw kuqe
             • I ri
              Pannelli di rivestimento in acciaio smaltati
              673,75 EURÇmimi
              Cadel Leonora - topth Sobë 7 Kw kuqe
              • I ri
               Pannelli di rivestimento in acciaio smaltati
               673,75 EURÇmimi
               Ketty - topth Sobë 7.3 Kw bordeauxKetty Evo - topth Sobë nga 7.4 Kw bordeaux
               • I ri
                Temperatura e lartë pikturuar çeliku që mbulon. Gize firebox. E firebox është i lëvizshëm. Hiri sirtar. Ventilimit të detyruar. Javore programimit.
                805,60 EURÇmimi
                Ketty - topth Sobë 7.3 Kw bordeauxKetty Evo - topth Sobë nga 7.4 Kw bordeaux
                • I ri
                 Temperatura e lartë pikturuar çeliku që mbulon. Gize firebox. E firebox është i lëvizshëm. Hiri sirtar. Ventilimit të detyruar. Javore programimit.
                 805,60 EURÇmimi
                 20 metra katrorë e lëndinë që është e gatshme në rrotullon20 metra katrorë e lëndinë që është e gatshme në rrotullon
                   ÇMIMI DUKE PËRFSHIRË TVSH-NË DHE TRANSPORTIT Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense Paletë e 20 sqm, 40 rrotullon Lëndinë të rrokulliset në të vërtetë bar. Lehtë shtojcë për shkak të dendur sistemit root. Instalimi është e thjeshtë dhe...
                   170,91 EURÇmimi
                   20 metra katrorë e lëndinë që është e gatshme në rrotullon20 metra katrorë e lëndinë që është e gatshme në rrotullon
                     ÇMIMI DUKE PËRFSHIRË TVSH-NË DHE TRANSPORTIT Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense Paletë e 20 sqm, 40 rrotullon Lëndinë të rrokulliset në të vërtetë bar. Lehtë shtojcë për shkak të dendur sistemit root. Instalimi është e thjeshtë dhe...
                     170,91 EURÇmimi
                     200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla
                     • I ri
                      ICEMIMI që përfshin TVSH-në dhe transportin Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense Paletë prej 200 m2, 400 rrotullime
                      1 340,00 EURÇmimi
                      200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla
                      • I ri
                       ICEMIMI që përfshin TVSH-në dhe transportin Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense Paletë prej 200 m2, 400 rrotullime
                       1 340,00 EURÇmimi