Kositëse për lëndinë elektrikeLehtë, e heshtur, e fuqishme dhe e lehtë për t’u përdorur

Fuqitë e lëndës elektrike janë më të lehta se modelet e benzinës dhe falë manovrimit të shkëlqyeshëm ato janë zgjidhja ideale për kopshte të vogla (deri në 600 m²).

Kositëse për lëndinë elektrike Janë 7 produkte.

Jeni duke parë 1 - 7 nga 7 artikuj
Jeni duke parë 1 - 7 nga 7 artikuj