UP

UP

pompat elektrike UP

Për instalime vertikale dhe horizontale në puse dhe depozita.

Teknologji e kundërt për ngritje të reja që nuk rrëzohen kurrë!

UPm 2/2 (10m) - submersible Pompë e vetme të fazës
Prurjes deri në 80 l/min (4.8 m3/h). Kokën lart për 33 m. Motor 0.37 Kw (0.50 HP). 10 metra kabllo.
389,00 EUR
Features
Lidhja motorikeFAZA E vetme
Fuqia motorike (HP)0.50
Rrjedhja maksimale (l./min.)80
Koka maksimale (m.)33
UPm 2/3 (10m) - submersible Pompë e vetme të fazës
Prurjes deri në 80 l/min (4.8 m3/h). Kokën lart për 48 m. Motor 0.55 Kw (0.75 HP). 10 metra kabllo.
400,00 EUR
Features
Lidhja motorikeFAZA E vetme
Fuqia motorike (HP)0.75
Rrjedhja maksimale (l./min.)80
Koka maksimale (m.)48
UPm 2/4 (10m) - submersible Pompë e vetme të fazës
Prurjes deri në 80 l/min (4.8 m3/h). Kreu deri në 63 m. Motor 0.75 Kw (1 HP). 10 metra kabllo.
410,00 EUR
Features
Lidhja motorikeFAZA E vetme
Fuqia motorike (HP)1
Rrjedhja maksimale (l./min.)80
Koka maksimale (m.)63