SensoreKurseni ujin dhe mbroni lëndinë

Sensori i shiut e bën sistemin ujitës inteligjent duke mos e lejuar atë të ujitet kur ka shi. Kurseni ujë dhe mos e bëni lëndinë të sëmurë.

Sensore Janë 11 produkte.

Jeni duke parë 1 - 11 nga 11 artikuj
Jeni duke parë 1 - 11 nga 11 artikuj