Filtri nga

Festuca arundinacea (%)
Poa pratense (%)
Ryegrass, shumëvjeçare (%)
Çmimi
7 692
Prodhuesit
Filtri

Informazioni

Pëlhurë e paracaktuarBio-dyshek të paravendosur për rritje të shpejtë

Ato janë bërë me një bio mat në të cilën aplikohen farat dhe plehrat startues. Për rritjen e shpejtë të lëndinës.

Pëlhurë e paracaktuarJanë 23 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 23 artikuj
Jeni duke parë 1 - 12 nga 23 artikuj