Duke vazhduar të përdorni këtë sit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe përdorimin tonë të cookies.

Filtro nga

Kategoritë
Lartësia e kullës (cm.)
Diapazoni maksimal (m)
Prodhuesit
me shume ... me pak
Filtri
Spërkatësit
SpërkatësitSpërkatës të fshehur dhe sipërfaqësor

Lloje të ndryshme të spërkatësve. I fshehur dhe sipërfaqësor. Spërkatës statike dhe dinamike pop-up. Spërkatës me rreze të ulët, të mesme dhe të gjatë.

LPS217 - Spërkatës fshehur varg 5.2 metra
 • I ri
  Zgjohet lartësi 5 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
  1,98 EURÇmimi
  Features
  Madhësia e sulmit1/2 "
  LPS217 - Spërkatës fshehur varg 5.2 metra
  • I ri
   Zgjohet lartësi 5 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
   1,98 EURÇmimi
   Features
   Madhësia e sulmit1/2 "
   LPS Saktësi Rradhës - Spërkatës fshehur parzializzabile
   • I ri
    Fuqia dush.
    8,69 EURÇmimi
    Features
    Madhësia e sulmit1/2 "
    LPS Saktësi Rradhës - Spërkatës fshehur parzializzabile
    • I ri
     8,69 EURÇmimi
     Features
     Madhësia e sulmit1/2 "
     6,92 EURÇmimi
     Features
     Lloji i sulmitfemër
     Madhësia e sulmit1/2 "
     Diapazoni maksimal (m)5.5
     6,92 EURÇmimi
     Features
     Lloji i sulmitfemër
     Madhësia e sulmit1/2 "
     Diapazoni maksimal (m)5.5
     1806 - Spërkatës fshehur nga 15 cm
     • I ri
      Zgjohet lartësi 15 cm. PA HUNDË.
      6,92 EURÇmimi
      Features
      Lloji i sulmitfemër
      Madhësia e sulmit1/2 "
      Diapazoni maksimal (m)5.5
      1806 - Spërkatës fshehur nga 15 cm
      • I ri
       Zgjohet lartësi 15 cm. PA HUNDË.
       6,92 EURÇmimi
       Features
       Lloji i sulmitfemër
       Madhësia e sulmit1/2 "
       Diapazoni maksimal (m)5.5
       2,09 EURÇmimi
       Features
       Lloji i sulmitfemër
       Madhësia e sulmit1/2 "
       Diapazoni maksimal (m)5.5
       2,09 EURÇmimi
       Features
       Lloji i sulmitfemër
       Madhësia e sulmit1/2 "
       Diapazoni maksimal (m)5.5
       1804 - Spërkatës fshehur nga 10 cm
       • I ri
        Zgjohet lartësi 10 cm. PA HUNDË.
        2,09 EURÇmimi
        Features
        Lloji i sulmitfemër
        Madhësia e sulmit1/2 "
        Diapazoni maksimal (m)5.5
        1804 - Spërkatës fshehur nga 10 cm
        • I ri
         Zgjohet lartësi 10 cm. PA HUNDË.
         2,09 EURÇmimi
         Features
         Lloji i sulmitfemër
         Madhësia e sulmit1/2 "
         Diapazoni maksimal (m)5.5
         1,99 EURÇmimi
         Features
         Lloji i sulmitfemër
         Madhësia e sulmit1/2 "
         Diapazoni maksimal (m)5.5
         1,99 EURÇmimi
         Features
         Lloji i sulmitfemër
         Madhësia e sulmit1/2 "
         Diapazoni maksimal (m)5.5
         1802 - Spërkatës zhdukjen e 5 cm
         • I ri
          Zgjohet lartësi 5 cm. PA HUNDË.
          1,99 EURÇmimi
          Features
          Lloji i sulmitfemër
          Madhësia e sulmit1/2 "
          Diapazoni maksimal (m)5.5
          1802 - Spërkatës zhdukjen e 5 cm
          • I ri
           Zgjohet lartësi 5 cm. PA HUNDË.
           1,99 EURÇmimi
           Features
           Lloji i sulmitfemër
           Madhësia e sulmit1/2 "
           Diapazoni maksimal (m)5.5
           8005-SS - Spërkatës fshehur varg 24.7 metra
           • I ri
            Zgjohet lartësi 12.7 cm. Me frëngji në çelik të paoksidueshëm.
            84,53 EURÇmimi
            8005-SS - Spërkatës fshehur varg 24.7 metra
            • I ri
             Zgjohet lartësi 12.7 cm. Me frëngji në çelik të paoksidueshëm.
             84,53 EURÇmimi
             308,01 EURÇmimi
             Features
             Lloji i sulmitfemër / femër
             Diapazoni maksimal (m)28
             308,01 EURÇmimi
             Features
             Lloji i sulmitfemër / femër
             Diapazoni maksimal (m)28
             Shqiponja 950 - Spërkatës fshehur, varg 28 metra
             • I ri
              Zgjohet lartësi 8.3 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
              308,01 EURÇmimi
              Features
              Lloji i sulmitfemër / femër
              Diapazoni maksimal (m)28
              Shqiponja 950 - Spërkatës fshehur, varg 28 metra
              • I ri
               Zgjohet lartësi 8.3 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
               308,01 EURÇmimi
               Features
               Lloji i sulmitfemër / femër
               Diapazoni maksimal (m)28
               272,33 EURÇmimi
               Features
               Lloji i sulmitfemër / femër
               Diapazoni maksimal (m)29.6
               272,33 EURÇmimi
               Features
               Lloji i sulmitfemër / femër
               Diapazoni maksimal (m)29.6
               Shqiponja 900 - Spërkatës fshehur varg 29.6 metra
               • I ri
                Zgjohet lartësi 8.3 cm. Duke punuar me kënd 360 gradë.
                272,33 EURÇmimi
                Features
                Lloji i sulmitfemër / femër
                Diapazoni maksimal (m)29.6
                Shqiponja 900 - Spërkatës fshehur varg 29.6 metra
                • I ri
                 Zgjohet lartësi 8.3 cm. Duke punuar me kënd 360 gradë.
                 272,33 EURÇmimi
                 Features
                 Lloji i sulmitfemër / femër
                 Diapazoni maksimal (m)29.6
                 641-51-42 - Spërkatës fshehur varg 17.7 metra
                 • I ri
                  Kënd prej 90 gradë. Zgjohet lartësi 6 cm. Frëngji në çelik të paoksidueshëm. Hidraulike të kontrollit është e ngulitur.
                  177,48 EURÇmimi
                  641-51-42 - Spërkatës fshehur varg 17.7 metra
                  • I ri
                   Kënd prej 90 gradë. Zgjohet lartësi 6 cm. Frëngji në çelik të paoksidueshëm. Hidraulike të kontrollit është e ngulitur.
                   177,48 EURÇmimi
                   LPS Saktësi Rradhës - Spërkatës fshehur plotë rreth
                   • I ri
                    Fuqia dush.
                    8,69 EURÇmimi
                    Features
                    Madhësia e sulmit1/2 "
                    LPS Saktësi Rradhës - Spërkatës fshehur plotë rreth
                    • I ri
                     8,69 EURÇmimi
                     Features
                     Madhësia e sulmit1/2 "
                     300-12-00 - Spërkatës fshehur pushtet dush
                     • I ri
                      Zgjohet lartësinë 30 cm. Fuqia dush. PA HUNDË, DHE UDHËTIM METËR.
                      40,44 EURÇmimi
                      300-12-00 - Spërkatës fshehur pushtet dush
                      • I ri
                       Zgjohet lartësinë 30 cm. Fuqia dush. PA HUNDË, DHE UDHËTIM METËR.
                       40,44 EURÇmimi
                       2,35 EURÇmimi
                       Features
                       Lloji i sulmitmashkull
                       Madhësia e sulmit1/2 "
                       2,35 EURÇmimi
                       Features
                       Lloji i sulmitmashkull
                       Madhësia e sulmit1/2 "
                       SHBA-418 - Spërkatës fshehur varg 5.5 metra
                       • I ri
                        Zgjohet lartësi 10 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
                        2,35 EURÇmimi
                        Features
                        Lloji i sulmitmashkull
                        Madhësia e sulmit1/2 "
                        SHBA-418 - Spërkatës fshehur varg 5.5 metra
                        • I ri
                         Zgjohet lartësi 10 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
                         2,35 EURÇmimi
                         Features
                         Lloji i sulmitmashkull
                         Madhësia e sulmit1/2 "
                         2,35 EURÇmimi
                         Features
                         Lloji i sulmitmashkull
                         Madhësia e sulmit1/2 "
                         2,35 EURÇmimi
                         Features
                         Lloji i sulmitmashkull
                         Madhësia e sulmit1/2 "
                         SHBA-415 - Spërkatës fshehur varg 4.5 metra
                         • I ri
                          Zgjohet lartësi 10 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
                          2,35 EURÇmimi
                          Features
                          Lloji i sulmitmashkull
                          Madhësia e sulmit1/2 "
                          SHBA-415 - Spërkatës fshehur varg 4.5 metra
                          • I ri
                           Zgjohet lartësi 10 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
                           2,35 EURÇmimi
                           Features
                           Lloji i sulmitmashkull
                           Madhësia e sulmit1/2 "
                           2,35 EURÇmimi
                           Features
                           Lloji i sulmitmashkull
                           Madhësia e sulmit1/2 "
                           2,35 EURÇmimi
                           Features
                           Lloji i sulmitmashkull
                           Madhësia e sulmit1/2 "
                           SHBA-412 - Spërkatës fshehur varg 3.6 metra
                           • I ri
                            Zgjohet lartësi 10 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
                            2,35 EURÇmimi
                            Features
                            Lloji i sulmitmashkull
                            Madhësia e sulmit1/2 "
                            SHBA-412 - Spërkatës fshehur varg 3.6 metra
                            • I ri
                             Zgjohet lartësi 10 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
                             2,35 EURÇmimi
                             Features
                             Lloji i sulmitmashkull
                             Madhësia e sulmit1/2 "
                             SHBA-410 - Spërkatës fshehur varg 3 metra
                             • I ri
                              Zgjohet lartësi 10 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
                              2,35 EURÇmimi
                              Features
                              Madhësia e sulmit1/2 "
                              SHBA-410 - Spërkatës fshehur varg 3 metra
                              • I ri
                               Zgjohet lartësi 10 cm. Duke punuar kënd të ndryshueshme.
                               2,35 EURÇmimi
                               Features
                               Madhësia e sulmit1/2 "
                               9,28 EURÇmimi
                               Features
                               Lloji i sulmitmashkull
                               Madhësia e sulmit1/2 "
                               Diapazoni maksimal (m)10.7
                               9,28 EURÇmimi
                               Features
                               Lloji i sulmitmashkull
                               Madhësia e sulmit1/2 "
                               Diapazoni maksimal (m)10.7
                               3504-PC - Spërkatës fshehur prej 10.7 metra
                               • I ri
                                Zgjohet lartësi 10 cm.
                                9,28 EURÇmimi
                                Features
                                Lloji i sulmitmashkull
                                Madhësia e sulmit1/2 "
                                Diapazoni maksimal (m)10.7
                                3504-PC - Spërkatës fshehur prej 10.7 metra
                                • I ri
                                 Zgjohet lartësi 10 cm.
                                 9,28 EURÇmimi
                                 Features
                                 Lloji i sulmitmashkull
                                 Madhësia e sulmit1/2 "
                                 Diapazoni maksimal (m)10.7
                                 10,09 EURÇmimi
                                 Features
                                 Lloji i sulmitfemër
                                 Madhësia e sulmit3/4 "
                                 10,09 EURÇmimi
                                 Features
                                 Lloji i sulmitfemër
                                 Madhësia e sulmit3/4 "
                                 5004-PC30 - Spërkatës fshehur, varg 15.2 metra
                                 • I ri
                                  Zgjohet lartësi 10 cm.
                                  10,09 EURÇmimi
                                  Features
                                  Lloji i sulmitfemër
                                  Madhësia e sulmit3/4 "
                                  5004-PC30 - Spërkatës fshehur, varg 15.2 metra
                                  • I ri
                                   Zgjohet lartësi 10 cm.
                                   10,09 EURÇmimi
                                   Features
                                   Lloji i sulmitfemër
                                   Madhësia e sulmit3/4 "
                                   64,48 EURÇmimi
                                   Features
                                   Lloji i sulmitmashkull / mashkull
                                   64,48 EURÇmimi
                                   Features
                                   Lloji i sulmitmashkull / mashkull
                                   T7PSS-52 - Spërkatës fshehur gamë 25 metra
                                   • I ri
                                    Zgjohet lartësi 12.7 cm. Me frëngji në çelik të paoksidueshëm.
                                    64,48 EURÇmimi
                                    Features
                                    Lloji i sulmitmashkull / mashkull
                                    T7PSS-52 - Spërkatës fshehur gamë 25 metra
                                    • I ri
                                     Zgjohet lartësi 12.7 cm. Me frëngji në çelik të paoksidueshëm.
                                     64,48 EURÇmimi
                                     Features
                                     Lloji i sulmitmashkull / mashkull
                                     570Z-12 QINDARKA-PRX - Spërkatës statike 30 cm
                                     • I ri
                                      Zgjohet lartësinë 30 cm. PA HUNDË. Me sulmin në bazë dhe në anë. Me pajisjen e X-të Rrjedhë. Me presionin e limiter.
                                      21,86 EURÇmimi
                                      Features
                                      Madhësia e sulmit1/2 "
                                      570Z-12 QINDARKA-PRX - Spërkatës statike 30 cm
                                      • I ri
                                       Zgjohet lartësinë 30 cm. PA HUNDË. Me sulmin në bazë dhe në anë. Me pajisjen e X-të Rrjedhë. Me presionin e limiter.
                                       21,86 EURÇmimi
                                       Features
                                       Madhësia e sulmit1/2 "
                                       570Z-6P-SI PRX - Spërkatës fshehur nga 15 cm
                                       • I ri
                                        Zgjohet lartësi 15 cm. PA HUNDË. Me sulmin në bazë dhe në anë. Me pajisjen e X-të Rrjedhë. Me presionin e limiter.
                                        17,01 EURÇmimi
                                        Features
                                        Madhësia e sulmit1/2 "
                                        570Z-6P-SI PRX - Spërkatës fshehur nga 15 cm
                                        • I ri
                                         Zgjohet lartësi 15 cm. PA HUNDË. Me sulmin në bazë dhe në anë. Me pajisjen e X-të Rrjedhë. Me presionin e limiter.
                                         17,01 EURÇmimi
                                         Features
                                         Madhësia e sulmit1/2 "
                                         10,90 EURÇmimi
                                         Features
                                         Lloji i sulmitfemër
                                         Madhësia e sulmit1/2 "
                                         Diapazoni maksimal (m)5.5
                                         10,90 EURÇmimi
                                         Features
                                         Lloji i sulmitfemër
                                         Madhësia e sulmit1/2 "
                                         Diapazoni maksimal (m)5.5
                                         1812 - Spërkatës fshehur nga 30 cm
                                         • I ri
                                          Zgjohet lartësinë 30 cm. PA HUNDË.
                                          10,90 EURÇmimi
                                          Features
                                          Lloji i sulmitfemër
                                          Madhësia e sulmit1/2 "
                                          Diapazoni maksimal (m)5.5
                                          1812 - Spërkatës fshehur nga 30 cm
                                          • I ri
                                           Zgjohet lartësinë 30 cm. PA HUNDË.
                                           10,90 EURÇmimi
                                           Features
                                           Lloji i sulmitfemër
                                           Madhësia e sulmit1/2 "
                                           Diapazoni maksimal (m)5.5
                                           642-51-42 - Spërkatës fshehur varg 17.7 metra
                                           • I ri
                                            Kënd 180 gradë. Zgjohet lartësi 6 cm. Frëngji në çelik të paoksidueshëm. Hidraulike të kontrollit është e ngulitur.
                                            169,22 EURÇmimi
                                            642-51-42 - Spërkatës fshehur varg 17.7 metra
                                            • I ri
                                             Kënd 180 gradë. Zgjohet lartësi 6 cm. Frëngji në çelik të paoksidueshëm. Hidraulike të kontrollit është e ngulitur.
                                             169,22 EURÇmimi