Duke vazhduar të përdorni këtë sit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe përdorimin tonë të cookies.
WhatsApp

Filtro nga

Kategoritë
Zhvendosja (cc)
Prodhuesit
me shume ... me pak
Filtri
tillers
tillersHoeing kopsht me pak përpjekje

Hoeing dhe tëharrje e kopshtit pa shumë përpjekje. Zhvendosje të ndryshme edhe për dimensione të mëdha.

526,50 EURÇmimi
Features
Zhvendosja (cc)160
526,50 EURÇmimi
Features
Zhvendosja (cc)160
VMZ 55 Honda - rear-tine
 • I ri
  Punëtorë rrotullues me benzinë
  Motor: Honda 4 goditje 160 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 55/85 cm Duke punuar thellësi: 22 cm
  526,50 EURÇmimi
  Features
  Zhvendosja (cc)160
  VMZ 55 Honda - rear-tine
  • I ri
   Punëtorë rrotullues me benzinë
   Motor: Honda 4 goditje 160 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 55/85 cm Duke punuar thellësi: 22 cm
   526,50 EURÇmimi
   Features
   Zhvendosja (cc)160
   MBO077 - Tehe për traktorë lëndinë të prerë 107 cm
   • I ri
    Mund të kombinohet me të gjithë traktorët lëndinë McCulloch me shkarkim të pasmë me 2 tehe prerëse 107 cm.
    21,84 EURÇmimi
    MBO077 - Tehe për traktorë lëndinë të prerë 107 cm
    • I ri
     Mund të kombinohet me të gjithë traktorët lëndinë McCulloch me shkarkim të pasmë me 2 tehe prerëse 107 cm.
     21,84 EURÇmimi
     418,03 EURÇmimi
     Features
     Zhvendosja (cc)190
     418,03 EURÇmimi
     Features
     Zhvendosja (cc)190
     VMZ 65 - Cultivator
     • I ri
      Punëtorë rrotullues me benzinë
      Motor: 4-goditje 190 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 85 cm Duke punuar thellësi: 17-35 cm
      418,03 EURÇmimi
      Features
      Zhvendosja (cc)190
      VMZ 65 - Cultivator
      • I ri
       Punëtorë rrotullues me benzinë
       Motor: 4-goditje 190 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 85 cm Duke punuar thellësi: 17-35 cm
       418,03 EURÇmimi
       Features
       Zhvendosja (cc)190
       497,90 EURÇmimi
       Features
       Zhvendosja (cc)190
       497,90 EURÇmimi
       Features
       Zhvendosja (cc)190
       VMZ 55 B&S Cultivator
       • I ri
        Punëtorë rrotullues me benzinë
        Motor: Briggs & Stratton 4-goditje 190 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 55/80 cm Duke punuar thellësi: 22 cm
        497,90 EURÇmimi
        Features
        Zhvendosja (cc)190
        VMZ 55 B&S Cultivator
        • I ri
         Punëtorë rrotullues me benzinë
         Motor: Briggs & Stratton 4-goditje 190 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 55/80 cm Duke punuar thellësi: 22 cm
         497,90 EURÇmimi
         Features
         Zhvendosja (cc)190
         413,40 EURÇmimi
         Features
         Zhvendosja (cc)140
         413,40 EURÇmimi
         Features
         Zhvendosja (cc)140
         VMZ 40 B&S Cultivator
         • I ri
          Punëtorë rrotullues me benzinë
          Motor: Briggs & Stratton 4-goditje 140 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 55 cm Duke punuar thellësi: 22 cm
          413,40 EURÇmimi
          Features
          Zhvendosja (cc)140
          VMZ 40 B&S Cultivator
          • I ri
           Punëtorë rrotullues me benzinë
           Motor: Briggs & Stratton 4-goditje 140 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 55 cm Duke punuar thellësi: 22 cm
           413,40 EURÇmimi
           Features
           Zhvendosja (cc)140
           282,10 EURÇmimi
           Features
           Zhvendosja (cc)118
           282,10 EURÇmimi
           Features
           Zhvendosja (cc)118
           VMZ 40 - Cultivator
           • I ri
            Punëtorë rrotullues me benzinë
            Motor: 4-goditje 118 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 40 cm Duke punuar thellësi: 15-30 cm
            282,10 EURÇmimi
            Features
            Zhvendosja (cc)118
            VMZ 40 - Cultivator
            • I ri
             Punëtorë rrotullues me benzinë
             Motor: 4-goditje 118 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 40 cm Duke punuar thellësi: 15-30 cm
             282,10 EURÇmimi
             Features
             Zhvendosja (cc)118
             232,70 EURÇmimi
             Features
             Zhvendosja (cc)139
             232,70 EURÇmimi
             Features
             Zhvendosja (cc)139
             VMZ 35 - Cultivator
             • I ri
              Punëtorë rrotullues me benzinë
              Motor: 4-goditje 139 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 36 cm Duke punuar thellësi: 26 cm
              232,70 EURÇmimi
              Features
              Zhvendosja (cc)139
              VMZ 35 - Cultivator
              • I ri
               Punëtorë rrotullues me benzinë
               Motor: 4-goditje 139 cc Llojin e transmetimit: manual Përpara subject: 1 Duke punuar gjerësia: 36 cm Duke punuar thellësi: 26 cm
               232,70 EURÇmimi
               Features
               Zhvendosja (cc)139