lëndinëNdërtimi dhe mirëmbajtja e lëndinë

Lëndinë është një burim i mirëqenies dhe zbukuron vendet ku jetoni. Bëni atë dhe shërojeni me produktet e duhura.

lëndinëJanë 220 produkte.

Nënkategoritë

 • Lëndinë e rrotulluar  Lëndinë e një viti në një ditë

  Me lëndinë në rrotullime mund të keni lëndinë tuaj brenda disa ditësh. Lëndinë e zgjedhjes së parë të llojeve të ndryshme.

 • Farat e lëndinës  Fara cilësore për të bërë lëndinë

  Farërat për ta bërë atë vetë dhe për profesionistët e gjelbër. Mbirje të lartë dhe lloje të ndryshme.

 • Plehra lëndinash  Mirëmbajtja e duhur për lëndinë tuaj

  Plehra cilësore për DIY dhe profesionistë. Zgjedhje e gjerë e produkteve për çdo sezon dhe për të gjitha nevojat e lëndinë.

 • Lythat  Ngjyrosni lëndinë tuaj në dimër

  Në dimër lëndina kthehet në të verdhë por me ngjyrat ju mund të rivendosni ngjyrën e saj më të mirë. Për lëndinat makrotermale dhe mikrotermale.

 • tokat  Tokë për të lashtat në vazo

  Tokë potting universale. Përzierjet e torfe dhe materialeve organike për të lashtat.

 • Pëlhurë e paracaktuar  Bio-dyshek të paravendosur për rritje të shpejtë

  Ato janë bërë me një bio mat në të cilën aplikohen farat dhe plehrat startues. Për rritjen e shpejtë të lëndinës.

 • Trotuari jeshil  Rrugët me rrugë dhe tarracat e gjelbërta

  Produktet për realizimin e lëndinave të tarracave dhe lëndinave të parkimit.

 • Lëndinë sintetike  Bukuria e lëndinë pa mirëmbajtje

  Lloje të ndryshme të lëndinë sintetike të bëra me materiale të çmuara për një efekt vizual të krahasueshëm me një lëndinë të vërtetë.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 220 artikuj
Jeni duke parë 1 - 12 nga 220 artikuj