Kompleti i ujitjes

Kompleti i ujitjesKompleti i ujitjes DIY

Komplet për ujitje të vazove, kopshteve të vogla dhe të mesme dhe kopshteve me perime. Të gjitha produktet e nevojshme janë gati për blerje.

Kit ujitjes Irridea 1x1 60 sqm
PËR KOPSHTET E DERI NË 60 METRA KATRORË
JASHTËZAKONISHT E LEHTË PËR TË MBLEDHUR
Kontrollin e njësisë mundësuar me bateri të brendshme për kabinën
364,50 EUR
Kit ujitjes Irridea 1x1 180 sqm
PËR KOPSHTET DERI NË 180 METRA KATRORË
JASHTËZAKONISHT E LEHTË PËR TË MBLEDHUR
Kontrollin e njësisë mundësuar me bateri të brendshme për kabinën
390,42 EUR
Kit ujitjes për tarracë
LEHTË PËR TË MBLIDHEN NË 7 HAPA TË
Pikoj ujitjes për 12 bimët
Ujit ruajtja deri në 70%
Expandable
Dripper të rregullueshme nga 0 deri 6 litra në orë
E drippers që mund të toggled
E drippers mund të hapen lehtë për pastrim
Përfshin automatike të kontrollit të njësisë për ujitje
81,15 EUR
Kit Ujitjes Kopsht Perimesh
LEHTË PËR TË MBLIDHEN NË 7 HAPA TË
Pikoj ujitjes për 20 bimët
Ujit ruajtja deri në 70%
Expandable
Dripper të rregullueshme nga 0 deri 6 litra në orë
E drippers që mund të toggled
E drippers mund të hapen lehtë për pastrim
Përfshin automatike të kontrollit të njësisë për ujitje
81,15 EUR
Kit dripline
PËR KOHËZGJATJE DERI NË 50 METRA
PËR KIT IRRIDEA 1x1 dhe 1x1 Baterisë
Gjithçka që ju duhet për të mbledhur në një prej daljeve të kit Irridea 1x1 dhe 1x1 Baterisë
31,59 EUR