4SR1.5m / 17 - PS - 1 HP pompë elektrike njëfazore zhytëse Shfaq të madhe

4SRm 1.5 / 15 F-PS - 1 HP pompë elektrike njëfazore zhytëse

4SRm 1.5/15 F-PS

Produkt i ri

Shkalla e rrjedhës deri në 45 l / min (2.7 m³ / orë). Kreu deri në 109 metra. Motori 0.75 Kw (1 HP).

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 367 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 367 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 3,67 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Paketimi i përforcuar për të zvogëluar dëmtimin e transportit.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

367,83 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

PEDROLLO 4SRm 1.5 / 15 F-PS rekomandohet për pompimin e ujit të pastër me përmbajtje rërë që nuk tejkalon 150 g / m³.

Ka një prurje që shkon nga 5 në 45 litra në minutë me një mbizotërim 37.5 deri në 109 metra.

Për shkak të efikasitetit dhe besueshmërisë së lartë, është i përshtatshëm për përdorim në fushat shtëpiake, civile dhe industriale, për shpërndarjen e ujit në bashkëpunim me autoklavat, për ujitje të kopshteve dhe kopshteve të perimeve, për sistemet e larjes, për ngritjen e presionit ose për sistemet e zjarrfikësve.

Pompë elektrike zhytëse me motor PEDROLLO të kapsuluar.

Modele dhe performancës 4SR1.5m - PS

LLOJI
të vetme-faza
4SR1.5m/8 - PS
4SR1.5m/13 - PS
4SR1.5m/17 - PS
4SR1.5m/25 - PS
4SR1.5m/32 - PS
4SR1.5m/46 - PS
PUSHTET
KWHP
0.370.50
0.550.75
0.751
1.11.5
1.52
2.23

Komente

Të dhënat fletë

Dimensioni e peso
Pesha (kg)14.9

Shkarkime

Fletë teknike 4SR F

Performanca, karakteristikat e konstruksionit dhe kthesat e punës të pompave të serive Pedrollo 4SR F me PD të rindërtueshëm dhe motori PS të kapsuluar.

Shkarkime (1.08M)