4SR2m / 27 - PS - 2 HP pompë elektrike njëfazore zhytëse Shfaq të madhe

4SRm 2/23 F-PS - 2 HP pompë elektrike njëfazore zhytëse

4SRm 2/23 F-PS

Produkt i ri

Shkalla e rrjedhës deri në 65 l / min (3.9 m³ / orë). Koka deri në 179 metra. Motori 1.5 Kw (2 HP).

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 487 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 487 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 4,87 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Paketimi i përforcuar për të zvogëluar dëmtimin e transportit.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

487,21 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

PEDROLLO 4SRm 2/23 F-PS rekomandohet për pompimin e ujit të pastër me përmbajtje rërë që nuk tejkalon 150 g / m³.

Ajo ka një normë të rrjedhës që varion nga 10 në 65 litra në minutë me një mbizotërim nga 49 në 179 metra.

Për shkak të efikasitetit dhe besueshmërisë së lartë, është i përshtatshëm për përdorim në fushat shtëpiake, civile dhe industriale, për shpërndarjen e ujit në bashkëpunim me autoklavat, për ujitje të kopshteve dhe kopshteve të perimeve, për sistemet e larjes, për ngritjen e presionit ose për sistemet e zjarrfikësve.

Pompë elektrike zhytëse me motor PEDROLLO të kapsuluar.

Modele dhe performancës 4SR2m - PS

LLOJI
të vetme-faza
4SR2m/7 - PS
4SR2m/10 - PS
4SR2m/13 - PS
4SR2m/20 - PS
4SR2m/27 - PS
4SR2m/39 - PS
PUSHTET
KWHP
0.370.50
0.550.75
0.751
1.11.5
1.52
2.23

Komente

Të dhënat fletë

Dimensioni e peso
Pesha (kg)21.2

Shkarkime

Fletë teknike 4SR F

Performanca, karakteristikat e konstruksionit dhe kthesat e punës të pompave të serive Pedrollo 4SR F me PD të rindërtueshëm dhe motori PS të kapsuluar.

Shkarkime (1.08M)