Kategoria kryesore
Plehra lëndinash
Plehra lëndinashMirëmbajtja e duhur për lëndinë tuaj

Plehra cilësore për DIY dhe profesionistë. Zgjedhje e gjerë e produkteve për çdo sezon dhe për të gjitha nevojat e lëndinë.

Atje jane 76 produktet

Rrjeta
Rrjeti-2
Listë
Lista-2
Katelog
Seed Start - Plehërues për lëndinë me 4 Kg Zeolite
 • I ri
  Plehërues me Zeolit në përbërje NPK 8-12-8 + 15C i përshtatshëm për mbjellje dhe rigjenerim të lëndinës.
  10,38 EURÇmimi
  Seed Start - Plehërues për lëndinë me 4 Kg Zeolite
  • I ri
   Plehërues me Zeolit në përbërje NPK 8-12-8 + 15C i përshtatshëm për mbjellje dhe rigjenerim të lëndinës.
   10,38 EURÇmimi
   Aksioni - Pleh për të gjitha stinët me 4 Kg Zeolite
   • I ri
    Plehra NPK 14-0-8 + 2Fe për të gjitha stinët e linjës Green Up nga Herbatech.
    10,38 EURÇmimi
    Aksioni - Pleh për të gjitha stinët me 4 Kg Zeolite
    • I ri
     Plehra NPK 14-0-8 + 2Fe për të gjitha stinët e linjës Green Up nga Herbatech.
     10,38 EURÇmimi
     Vigor Plus - Plehra anti-stres verë dhe dimër me 4 Kg Zeolite
     • I ri
      Plehra verore anti-stres dhe agjent gjelbërues dimëror nga linja Herbatech Green Up.
      11,92 EURÇmimi
      Vigor Plus - Plehra anti-stres verë dhe dimër me 4 Kg Zeolite
      • I ri
       Plehra verore anti-stres dhe agjent gjelbërues dimëror nga linja Herbatech Green Up.
       11,92 EURÇmimi
       Gjelbër dhe i Pastër - Plehërues gjelbërues dhe kundër myshkut prej 4 Kg
       • I ri
        Plehra lëndinë NPK 12-0-0 + 12 Gjelbërimi i lëkurës dhe anti-myshk nga linja Green Up nga Herbatech
        22,50 EURÇmimi
        Gjelbër dhe i Pastër - Plehërues gjelbërues dhe kundër myshkut prej 4 Kg
        • I ri
         Plehra lëndinë NPK 12-0-0 + 12 Gjelbërimi i lëkurës dhe anti-myshk nga linja Green Up nga Herbatech
         22,50 EURÇmimi
         Rëra Magjike - Pleh aktivizues i tokës 5 Kg
         • I ri
          Pleh aktivizues i tokës bazuar në miellin shkëmbor vullkanik nga linja Green Up nga Herbatech.
          10,98 EURÇmimi
          Rëra Magjike - Pleh aktivizues i tokës 5 Kg
          • I ri
           Pleh aktivizues i tokës bazuar në miellin shkëmbor vullkanik nga linja Green Up nga Herbatech.
           10,98 EURÇmimi
           Bioturbo - Plehërues për gjelbërimin e lëndinës prej 10 Kg
           • I ri
            Plehra NPK 14-0-5 + 2Fe me miell guri me efekt gjelbërues nga linja Herbatech Green Up.
            19,04 EURÇmimi
            Bioturbo - Plehërues për gjelbërimin e lëndinës prej 10 Kg
            • I ri
             Plehra NPK 14-0-5 + 2Fe me miell guri me efekt gjelbërues nga linja Herbatech Green Up.
             19,04 EURÇmimi
             Biogel 12-40 - Pleh organik me kolagjen 25 kg
             • I ri
              Pleh N + C me thekon mini kolagjeni. Pleh organik-kondicioner tokës.
              26,63 EURÇmimi
              Biogel 12-40 - Pleh organik me kolagjen 25 kg
              • I ri
               Pleh N + C me thekon mini kolagjeni. Pleh organik-kondicioner tokës.
               26,63 EURÇmimi
               Bioaction - 7 Kg pleh natyror për lëndinë dhe kopsht perimesh
               • I ri
                Plehra bioaktivues natyral 12N + 40C nga linja Herbatech Green Up.
                20,58 EURÇmimi
                Bioaction - 7 Kg pleh natyror për lëndinë dhe kopsht perimesh
                • I ri
                 Plehra bioaktivues natyral 12N + 40C nga linja Herbatech Green Up.
                 20,58 EURÇmimi
                 Kopshti i Dashurisë - Pleh universal me Zeolit 9 Kg
                 • I ri
                  Plehra NPK 10-5-5 + 2 Mg + Mikroelemente nga linja Green Up nga Erbatech.
                  19,04 EURÇmimi
                  Kopshti i Dashurisë - Pleh universal me Zeolit 9 Kg
                  • I ri
                   Plehra NPK 10-5-5 + 2 Mg + Mikroelemente nga linja Green Up nga Erbatech.
                   19,04 EURÇmimi
                   Nasceprato 6-23-0 - Pleh për lëndinë 5 kg
                   • I ri
                    Për të ri plantings dhe reseeding.
                    10,10 EURÇmimi
                    Nasceprato 6-23-0 - Pleh për lëndinë 5 kg
                    • I ri
                     Për të ri plantings dhe reseeding.
                     10,10 EURÇmimi
                     Nutriprato 12-6-6 - Pleh për lëndinë 5 kg
                       Për kopshte dhe perime të kopshtit.
                       10,10 EURÇmimi
                       Nutriprato 12-6-6 - Pleh për lëndinë 5 kg
                         Për kopshte dhe perime të kopshtit.
                         10,10 EURÇmimi