Ujitja e kopshtitUjitje profesionale dhe bëjeni vetë

Një sistem ujitje i bërë me produkte cilësore është thelbësor për jetën e kopshtit tuaj.

Ujitja e kopshtitJanë 764 produkte.

Nënkategoritë

 • Fuqia e njësive për...  Sasinë e duhur të ujit në të gjitha kohët

  Kontrolli i njësive nga jashtë dhe nga brenda. Modulare të kontrollojnë hapësira të mëdha. Nga kabinë për të lehtësuar setup.

 • Sensore  Kurseni ujin dhe mbroni lëndinë

  Sensori i shiut e bën sistemin ujitës inteligjent duke mos e lejuar atë të ujitet kur ka shi. Kurseni ujë dhe mos e bëni lëndinë të sëmurë.

 • Wells  Vendi i duhur për valvulat solenoid

  Pusi nëntokësor është vendi i duhur për të instaluar valvulat solenoid të një sistemi ujitës. Ata gjithashtu mund të strehojnë njësinë e kontrollit për ujitje ose ndonjë tjetër.

 • Valves  Valvulat manuale dhe elektrike

  Valvulat lejojnë të kontrollojnë kalimin e ujit në sistemin e ujitjes. Manual dhe elektrik.

 • mbledhësit  Manifoldet e valvulave solenoid

  Manifoldë të mbledhur. Zgjidhja e gatshme me pajisje që lejon heqjen e valvulës së vetme solenoide.

 • Kontrollet e zonës  Kontrollet e zonës së ujitjes

  Komplete komplete për të krijuar zona individuale për ujitje. Përbëhet nga valvula solenoidale dhe në varësi të kompletit, filtrit dhe zvogëluesit të presionit.

 • irrigators  Spërkatësit e fshehur dhe sipërfaqësorë

  Lloje të ndryshme të spërkatësve. Fshehur dhe sipërfaqe. Spërkatësit statikë dhe dinamikë të pop-up. Spërkatës me shtrirje të ulët, të mesme dhe të gjatë.

 • nozzles  Grykë e duhur për lules tuaj të luleve

  Grykët ndryshojnë në varg, shkalla e reshjeve dhe këndi i punës. Një gamë e gjerë hundësh ju lejon të mbuloni shtretërit tuaj të luleve në çdo cep.

 • Prizat e kllapave  Për një pikë kryqëzimi uji në tub

  Selekë kllapa për tubacione të madhësive të ndryshme. Për pikat e degës dhe lidhjen e spërkatësit.

 • Lidhjet spërkatëse  Lidhja e spërkatësit të tubit

  Lidhjet lidhëse, thithka seksionuese dhe zgjidhje të tjera për të lidhur spërkatësin në zonë, duke lejuar pozicionimin e saktë të spërkatësit.

 • Bie dhe mikro  Mikro ujitje për bimët

  Ujitja me rrjedhë të ulët. Uji pikon, pikon, filtra, ulës presioni dhe pajisje për ujitje të pikave.

 • Lidhjet elektrike  Lidhni valvulat solenoidale në njësinë e kontrollit

  Kabllot e përshtatshme lidhës nëntokësor dhe të papërshkueshëm nga uji për lidhjen e valvulave solenoid me njësinë e kontrollit të ujitjes.

 • Karikimi I Ujitjes
 • dizajni  Dizajnimi i sistemit tuaj ujitës të kopshtit

  Dizajni i sistemit të ujitjes bazuar në planin që ju na dërgoni. Lista e materialeve të nevojshme për ndërtimin e sistemit.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 764 artikuj
Jeni duke parë 1 - 12 nga 764 artikuj