tubacionetTuba për ujitje kopsht dhe nëntokësor

Tuba polipropileni për ujitje nëntokësore dhe gome për përdorim të jashtëm në kopsht.

tubacionet Janë 20 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 20 artikuj
Jeni duke parë 1 - 12 nga 20 artikuj