Lidhjet elektrikeLidhni valvulat solenoidale në njësinë e kontrollit

Kabllot e përshtatshme lidhës nëntokësor dhe të papërshkueshëm nga uji për lidhjen e valvulave solenoid me njësinë e kontrollit të ujitjes.

Lidhjet elektrike Aktualisht nuk ka produkte në këtë kategori.