Kategoria kryesore
Karikimi I Ujitjes
Karikimi I Ujitjes

Atje jane 103 produktet

Rrjeta
Rrjeti-2
Listë
Lista-2
Katelog
Kit Lotim Kopsht - bazuar VersionKit Lotim Kopsht - bazuar Version
 • I ri
  E parë automatike ujë spërkatës që punon me të gjitha bimët.
  118,85 EURÇmimi
  Kit Lotim Kopsht - bazuar VersionKit Lotim Kopsht - bazuar Version
  • I ri
   E parë automatike ujë spërkatës që punon me të gjitha bimët.
   118,85 EURÇmimi
   Kit Ujitjes Perime Të Kopshtit - Versionin ProKit Ujitjes Perime Të Kopshtit - Versionin Pro
   • I ri
    E parë automatike ujë spërkatës që punon me të gjitha bimët.
    180,33 EURÇmimi
    Kit Ujitjes Perime Të Kopshtit - Versionin ProKit Ujitjes Perime Të Kopshtit - Versionin Pro
    • I ri
     E parë automatike ujë spërkatës që punon me të gjitha bimët.
     180,33 EURÇmimi
     Kit ujitjes Irridea 1x1 60 sqmKit ujitjes Irridea 1x1 60 sqm
     • I ri
      PËR KOPSHTET E DERI NË 60 METRA KATRORË JASHTËZAKONISHT E LEHTË PËR TË MBLEDHUR Kontrollin e njësisë mundësuar me bateri të brendshme për kabinën
      364,50 EURÇmimi
      Kit ujitjes Irridea 1x1 60 sqmKit ujitjes Irridea 1x1 60 sqm
      • I ri
       PËR KOPSHTET E DERI NË 60 METRA KATRORË JASHTËZAKONISHT E LEHTË PËR TË MBLEDHUR Kontrollin e njësisë mundësuar me bateri të brendshme për kabinën
       364,50 EURÇmimi
       Kit ujitjes Irridea 1x1 180 sqmKit ujitjes Irridea 1x1 180 sqm
       • I ri
        PËR KOPSHTET DERI NË 180 METRA KATRORË JASHTËZAKONISHT E LEHTË PËR TË MBLEDHUR Kontrollin e njësisë mundësuar me bateri të brendshme për kabinën
        390,42 EURÇmimi
        Kit ujitjes Irridea 1x1 180 sqmKit ujitjes Irridea 1x1 180 sqm
        • I ri
         PËR KOPSHTET DERI NË 180 METRA KATRORË JASHTËZAKONISHT E LEHTË PËR TË MBLEDHUR Kontrollin e njësisë mundësuar me bateri të brendshme për kabinën
         390,42 EURÇmimi
         30,60 EURÇmimi
         30,60 EURÇmimi
         Vendosni pikoj
         • I ri
          Karikimi I Ujitjes
          30,60 EURÇmimi
          Vendosni pikoj
          • I ri
           Karikimi I Ujitjes
           30,60 EURÇmimi
           Kit ujitjes për tarracë
             Karikimi I Ujitjes
             LEHTË PËR TË MBLIDHEN NË 7 HAPA TË Pikoj ujitjes për 12 bimët Ujit ruajtja deri në 70% Expandable Dripper të rregullueshme nga 0 deri 6 litra në orë E drippers që mund të toggled E drippers mund të hapen lehtë për pastrim Përfshin automatike të kontrollit të njësisë për ujitje
             81,15 EURÇmimi
             Kit ujitjes për tarracë
               Karikimi I Ujitjes
               LEHTË PËR TË MBLIDHEN NË 7 HAPA TË Pikoj ujitjes për 12 bimët Ujit ruajtja deri në 70% Expandable Dripper të rregullueshme nga 0 deri 6 litra në orë E drippers që mund të toggled E drippers mund të hapen lehtë për pastrim Përfshin automatike të kontrollit të njësisë për ujitje
               81,15 EURÇmimi
               Kit Ujitjes Kopsht PerimeshKit Ujitjes Kopsht Perimesh
               • I ri
                Karikimi I Ujitjes
                LEHTË PËR TË MBLIDHEN NË 7 HAPA TË Pikoj ujitjes për 20 bimët Ujit ruajtja deri në 70% Expandable Dripper të rregullueshme nga 0 deri 6 litra në orë E drippers që mund të toggled E drippers mund të hapen lehtë për pastrim Përfshin automatike të kontrollit të njësisë për ujitje ...
                81,15 EURÇmimi
                Kit Ujitjes Kopsht PerimeshKit Ujitjes Kopsht Perimesh
                • I ri
                 Karikimi I Ujitjes
                 LEHTË PËR TË MBLIDHEN NË 7 HAPA TË Pikoj ujitjes për 20 bimët Ujit ruajtja deri në 70% Expandable Dripper të rregullueshme nga 0 deri 6 litra në orë E drippers që mund të toggled E drippers mund të hapen lehtë për pastrim Përfshin automatike të kontrollit të njësisë për ujitje ...
                 81,15 EURÇmimi
                 31,59 EURÇmimi
                 31,59 EURÇmimi
                 Kit dripline
                 • I ri
                  Karikimi I Ujitjes
                  PËR KOHËZGJATJE DERI NË 50 METRA PËR KIT IRRIDEA 1x1 dhe 1x1 Baterisë Gjithçka që ju duhet për të mbledhur në një prej daljeve të kit Irridea 1x1 dhe 1x1 Baterisë
                  31,59 EURÇmimi
                  Kit dripline
                  • I ri
                   Karikimi I Ujitjes
                   PËR KOHËZGJATJE DERI NË 50 METRA PËR KIT IRRIDEA 1x1 dhe 1x1 Baterisë Gjithçka që ju duhet për të mbledhur në një prej daljeve të kit Irridea 1x1 dhe 1x1 Baterisë
                   31,59 EURÇmimi
                   Idris - automatike ujë Spërkatës vazo
                   • I ri
                    E parë automatike ujë spërkatës që punon me të gjitha bimët.
                    4,71 EURÇmimi
                    Idris - automatike ujë Spërkatës vazo
                    • I ri
                     E parë automatike ujë spërkatës që punon me të gjitha bimët.
                     4,71 EURÇmimi
                     Kit Toro ujitjes 1 zonës
                     • I ri
                      Me programues Toro Tempus 9V nga kabinë.
                      141,80 EURÇmimi
                      Kit Toro ujitjes 1 zonës
                      • I ri
                       Me programues Toro Tempus 9V nga kabinë.
                       141,80 EURÇmimi
                       Kit, ujitje, Shi Zogu 1 zonës
                       • I ri
                        Me ecu WPX nga kabinë.
                        138,52 EURÇmimi
                        Kit, ujitje, Shi Zogu 1 zonës
                        • I ri
                         Me ecu WPX nga kabinë.
                         138,52 EURÇmimi
                         Çantë ujitje Toro me 2 zona
                         • I ri
                          Me programues të ri të brendshëm TEMPUS.
                          140,98 EURÇmimi
                          Çantë ujitje Toro me 2 zona
                          • I ri
                           Me programues të ri të brendshëm TEMPUS.
                           140,98 EURÇmimi