6SR12/8 - HYD - submersible Pompë 330 litra Shfaq të madhe

6SR12/8 - HYD - submersible Pompë 330 litra

6SR12/8 - HYD

Produkt i ri

Prurjes deri në 330 l/min (19.8 m3/h). Kokën lart për të 111 metra.

PA MOTOR

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 488 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 488 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 4,88 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

488,55 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

E submersible pompë PEDROLLO 6SR12/8 janë të rekomanduara për të derdhur ujë të pastër dhe me rërë përmbajtje jo më shumë se 100g/m3.

E PEDROLLO 6SR12/8 ka një prurjes që varion nga 50 deri në 330 litra në minutë me një prevalencë prej 32 për 111 metra.

Për performancë të lartë dhe seriozitet dhe është i përshtatshëm për përdorim në fushën e civile sektoret industriale dhe bujqësore, për shpërndarjen e ujit në kombinim me autoclaves, për ujitje, për larjen e bimëve, për rritjen e presionit ose për fikjen e zjarrit, sistemet.

Modele dhe shfaqje 6SR12 - HYD

LLOJI
vetëm hidraulike
6SR12/8 - HYD
6SR12/11 - HYD
6SR12/15 - HYD
6SR12/18 - HYD
6SR12/21 - HYD
6SR12/25 - HYD
6SR12/28 - HYD
IMPELLERS
numri
8
11
15
18
21
25
28
PERFORMANCA
P
litra/min
H
metra
50 ÷ 330106 ÷ 32
50 ÷ 330146 ÷ 44
50 ÷ 330199 ÷ 60
50 ÷ 330239 ÷ 72
50 ÷ 330279 ÷ 84
50 ÷ 330331 ÷ 100
50 ÷ 330371 ÷ 112
GOJA
nevojën.
3"

Komente

Shkarkime

Data fletë 6SR

Performance, kthesa e punës dhe kufizimet e përdorimit të zhytes elektrike pompat 6 inç seri 6SR të Pedrollo.

Shkarkime (1.86M)