Duke vazhduar të përdorni këtë sit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe përdorimin tonë të cookies.

Filtro nga

Prodhuesit
me shume ... me pak
Filtri
Dripline
Dripline
Nënkategori
EHPCB-162-33-50 - dripline hap 33 50 m
 • I ri
  Hapi 33 inç. Vetë-pastrimi. Vetë-kompensimit.
  22,00 EURÇmimi
  EHPCB-162-33-50 - dripline hap 33 50 m
  • I ri
   Hapi 33 inç. Vetë-pastrimi. Vetë-kompensimit.
   22,00 EURÇmimi
   EHPCB-162-33-100 - dripline hap 50 nga 100 m
   • I ri
    Hapi 33 centimetra. Vetë-pastrimi. Vetë-kompensimit.
    41,00 EURÇmimi
    EHPCB-162-33-100 - dripline hap 50 nga 100 m
    • I ri
     Hapi 33 centimetra. Vetë-pastrimi. Vetë-kompensimit.
     41,00 EURÇmimi
     EHDPCB-162-33-100 - dripline hap 33 100 m
     • I ri
      Hapi 33 inç. Vetë-pastrimi. Vetë-kompensimit.
      42,32 EURÇmimi
      EHDPCB-162-33-100 - dripline hap 33 100 m
      • I ri
       Hapi 33 inç. Vetë-pastrimi. Vetë-kompensimit.
       42,32 EURÇmimi
       EHDPCB-162-33-4A - dripline hap 33 400 m
       • I ri
        Hapi 33 inç. Vetë-pastrimi. Vetë-kompensimit.
        162,32 EURÇmimi
        EHDPCB-162-33-4A - dripline hap 33 400 m
        • I ri
         Hapi 33 inç. Vetë-pastrimi. Vetë-kompensimit.
         162,32 EURÇmimi
         Në KRAHUN e-RIV-INT - dripline për subsurface hap 33 100 m
         • I ri
          Hapi 33 inç. Vetë-kompensimit. Antidrenante. Të veshura. 100 metra.
          175,15 EURÇmimi
          Në KRAHUN e-RIV-INT - dripline për subsurface hap 33 100 m
          • I ri
           Hapi 33 inç. Vetë-kompensimit. Antidrenante. Të veshura. 100 metra.
           175,15 EURÇmimi