WhatsApp
 • I ri
  Unazë në zorrën 16-18 mm
  • Unazë në zorrën 16-18 mm

  Unazë në zorrën 16-18 mm

  0,14 EUR
  Sasi :

  Herën e fundit që ky produkt u shtua në një karrocë: 2828-0303-18181818

  Bëni një propozim për blerje

  Oferta juaj është dërguar.

  Oferta juaj është pranuar, ju lutem kontrolloni kutinë tuaj.

  • Përdorni pikën në vend të presjes
  •     *Fushat e kërkuara

  Po ngarkohet

   Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
  Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
  në këtë gjuhë


  • Politiche per la sicurezza (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Unazë në zorrën 16-18 mm për tub polietileni.

  Irridea
  GT-ST
  10 Artikuj

  Referencat specifike