MBO051 - Teh për udhëtim-në mower prerja 77 cm Shfaq të madhe

MBO051 - Teh për udhëtim-në mower prerja 77 cm

MBO051

Produkt i ri

Mund të jetë e kombinuar me të gjitha traktorë me të pasme shkarkimit, McCulloch prerë 77 cm.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 26 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 26 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,26 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

26,45 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Një nga mënyrat më të mira për të pasur një lëndinë më të gjelbër, më të shëndetshme, është që të përdorin të mprehtë brisk. Një lot nuk neto tërheq bar,dobësimin e bimëve dhe promovimin e sëmundjes.

Blades të lakuara, ose sipërfaqet e topitur ose dëmtuar ata nuk mund edhe të prerë atë, atëherë ata duhet të jenë të zëvendësohet në vend se të riparuar.

Në tërësi, duke i kushtuar vëmendje të veçantë në lëndinë dhe në pajisjen tuaj , ju mund të në mënyrë dramatike të përcaktuar se kur është koha për të zëvendësuar ato.

Ju lutem shikoni listën e modeleve për të bërë të sigurt se të këmbimit është një e drejtë për pajisjen tuaj.

Blade për udhëtim-në mower McCulloch.

Për modele dhe të pasme të shkarkimit nga 77 centimetra. Shishe përmban një fije 77 cm.

Modelet McCulloch teh teh traktor

ModeliTë mushkërive. PrerjaTë mushkërive. BladeShih
MBO03397 cm48.5 cmShih
MBO034107 cm53 cmShih
MBO04192 cm46 cmShih
MBO043107 cm53.5 cmShih
MBO04492 cm46 cmShih
MBO045107 cm53.5 cmShih
MBO05077 cm77 cmShih
MBO05177 cm77 cmShih
MBO05297 cm48.5 cmShih
MBO077107 cm53.5 cmShih

Komente