Fekondimit nga fundi i verës

Publikuar : 2020-0808-18181818 11:34:09
Kategori : Mirëmbajtja e zonave të gjelbërta

Afrohet fund të muajit gusht, që tani i nxehtë është shumë më pak e frikshme. Le të marrë të gatshme për të riforcojë lawns pas nxehtë të verës.

LËNDINË NË THELB TË SHËNDETSHME

I afrohet muajit shtator, që mbetet një nga më të mira për muaj bari rritje, ne kemi planifikuar një azotit fertilisation të një cilësie të lartë. Me SUPER TURF 24-6-9 në një dozë të 30 gr/sqm brenda pak ditësh lëndinë do të bëhet e bukur, të gjelbër dhe të dendura.

Pas disa ditë për të kryer një trajtim, bio stimulues, humic të pangopura, të tilla si ENERGJI të LËNGSHME të jenë të shpërndarë në një dozë prej 1 kg per 100 metra katrore holluar në 20 litra ujë. Pas aplikimit është shumë e rëndësishme për të ndjekur një cikli lotim për dilavare gjethet dhe do të lejojë të produktit për të arritur në tokë.

Ajo është e rekomanduar për të filluar trajtimin fungicide natyrore të tipit me TRIKO PLUS në doza prej 50 ml për 100 sq m, hollohet në 20 litra ujë litra ujë. Produkti që ju mund të jepni atë të përzier me Energji të Lëngshme në një zgjidhje të mirë. Ky trajtim, në qoftë se kryhet me vazhdimësinë çdo 3 muaj, do të krijojë një pengesë natyrore për sëmundjet fungale.

LËNDINË THEKSOI

Në rastin në të cilin lëndinë për të marrë nga verën pak dhunuara, ndoshta me disa arna e thatë, mbetjeve të sëmundjeve, apo dëmtuesve, të bëjë një dritë të ajrimit të qetë zonën e parë për të fekonduar me SPRINT N në dozë e 35 g/sqm. Ajo është pleh rinverdente emergjente të përsosur për t'i dhënë kohën e nevojshme ushqyese.

Prisni disa ditë dhe të drejtuar një bio stimulim me ENERGJI të LËNGSHME në sasi të 1Kg për 100 sq m hollohet në 20 litra ujë. Pas dhënë Energji të Lëngshme të vazhdojë me një përmbledhje të shkurtër të pirë e lëndinë për disa minuta, për të dilavare e bimëve dhe për të sjellë Energji të Lëngshme për tokë.

Për të shtatorit të këtij viti, këshilla jonë është për të kombinuar GJITHMONË si një pastrues doza prej 50 ml në 10 litra ujë plus 50 ml PRESTRESS, të pasur me alga ekstrakte të veprimit rooting dhe fito-stimulues.

Në rast se ju keni njollat e verdhë të mbetur kërpudhat në lëndinë që duket të zhduket dhe ju duhet për të fshehur ato menjëherë ju mund të përdorni VERDIGO, një bojë natyrore jo-toksik për lëndinë, që do të zbatohet në pika të padëshirueshme në ujor zgjidhje në një dozen e 500 ml në 10 litra ujë në 250 metra katrorë.

Gjithashtu mos harroni se ajo është gjithmonë e këshillueshme për të kryer fekondimit me të grimcuar produkteve duke përdorur një SPREADER për të parandaluar dëmtimin e lëndinë, të shkaktuara nga të mundshme mbi-doza, të lokalizuara dhe të shkaktuara nga një përhapjen e keqpërdorimit të plehrave.

Ndani këtë përmbajtje

Shtoni një koment

 (me http://)