Objektet sportive

Fusha e futbollit

Fushat e futbollit


Futbolli është përsosmëria e lojës. Lëndinë me bar është baza e fushës së futbollit.
Krijimi i terrenit në një kohë të shkurtër është qëllimi i secilit që dëshiron të ndërtojë një fushë futbolli.
Lëndina e mbështjellë ju lejon të krijoni fusha futbolli në periudha të shkurtra kohe.
Lloji i lëndinës së përdorur lejon një rezistencë të lartë ndaj shkeljes dhe një lartësi shumë të ulët të prerjes.

Kursi i golfit

Kurse golfi


Ky sport, deri jo shumë kohë më parë i rezervuar për një elitë, po fillon të fitojë popullaritet: relaksues dhe i dobishëm, pa rreziqe shëndetësore dhe praktikisht pa asnjë kundërindikacion, nuk kërkon përgatitje atletike, nëse jo pak shtrirje përpara ndeshjes ose trajnim, ju lejon të kaloni disa orë në ajër të hapur dhe është i përshtatshëm për çdo moshë, ka shkolla që mirëpresin nxënës të vegjël nga mosha 5 vjeç dhe nuk ka kufij të sipërm të moshës për praktikën e saj.
Rregulli i përgjithshëm i këtij sporti është shumë i thjeshtë, kjo citon: "Loja e golfit konsiston në luajtjen e një topi nga zona e fillimit derisa të dërgohet në vrimë me një ose më shumë goditje, të kryera në përputhje me Rregullat", dhe për më tepër: " Asnjë lojtar ose mbajtës i klubit nuk mund të ndërmarrë ndonjë veprim për të ndikuar në pozicionin ose lëvizjen e një topi, përveç në përputhje me Rregullat. "
Në Itali ka mbi 300 kurse golfi 18 ose 9 vrima, me shërbimet, lehtësirat dhe ambientet më të ndryshme ...
Nëse dëshironi të ofroni kënaqësinë për t'u çlodhur ndërsa luani golf, lëndina e mbështjellë është zgjidhja ideale për ndërtimin e objektit tuaj të golfit, dhe ne në Prato Erboso jemi kompania e gatshme për të ndërhyrë në ndërtimin e saj ...