Të hedhur në Lëndinë Gati në mënyrë të saktë

Vënia e lëndinë gati mund të duket si një gjë e thjeshtë, dhe me të vërtetë ajo është në qoftë se ju ndiqni disa masa paraprake, dhe në qoftë se ju keni një grimë e familjaritetit me diy.
Ne në Lëndinë Turf Online, këtu janë 3 hapa të thjeshtë për të bërë një qëndrim që është optimale për lëndinë tuaj gati.

  • HAPI 1 - PËRGATITJA E TOKËS
Gjëja e parë që bëni është për të pastruar vendin nga barërat e këqija dhe të vjetër lëndinë.
Eliminimin e farë e keqe specie mund të bëhet në thelb në dy mënyra.
E para është që të përdorin një herbicid thithjen total fletë, e cila përmban përbërës aktiv Gliphosate, në një dozë të 100 ml holluar në 4/5 litra ujë në 100 metra katrorë.
Rigon zgjidhja më e gjatë e i thatë e lë dhe nuk e ujitjes dhe/ose kositje, për të paktën 12 orë.
Kur barërat e këqija janë të thatë, ju mund të vazhdojë të ardhshëm të përpunimit fazat, që është nga ana mekanikisht (me anë të një cultivator, bujk ose në këmbë traktor), ose me dorë (spading, hoeing) e tokës nga trazim atë deri sa ju të merrni një sipërfaqe shtresa është e copëtuar imët dhe pa plisa.
Në këtë fazë të përpunimit ju mund të shtoni të plehrave "Iniciativë" të tipit Fertilizzante NascePrato 6-18-8 Bottos NascePrato 6-18-8 fosfor-të pasurit për të shpejtuar rooting e lëndinë.
Pastaj, rastrellatura për të eliminuar mbetjet e barërave të këqija, të vjetër e lëndinë, plisa dheu apo gurësh të përmasave të mëdha.
Kjo gjithashtu do të ju lejojnë të nivelit bazë të instalimit. Ky fakt do të jenë të dobishme për të rrokulliset e tokës në kompakt dhe të nivelit të ulteriolmente.

  • HAPI 2 - HEDHJEN LËNDINË
Përgatitur terrenin hedhjen, ju jeni gati për të hedhur në lëndinë gati.
Ne ju rekomandojmë që të japë lëndinë tuaj nga toka përgatitjen punën e kryer në një mënyrë për të hedhur në lëndinë sa më shpejt që ju të merrni atë. Dhe me të vërtetë e rëndësishme që lëndinë mbështjellë nuk banuar për shumë ditë në stol.
Të fillojë në mënyrë të barabartë nga të shpërndarë rrotullon distancë prej rreth 1.30/1.40 m nga njëri-tjetri, duke u kujdesur për vendin e tyre me të hapur panik nga i njëjti krah. Kjo do të ju lejojnë për të srotolarli të gjitha në të njëjtin drejtim, në mënyrë që të ngushtë palët përputhen me shkurtime obligui bërë me makinë zollatrice.
Vetëm roll pederast një në një kohë dhe qasje turf me njëri-tjetrin duke u siguruar që të pllakave të përshtaten së bashku në mënyrë të përsosur, pa lënë ndonjë hapësirë dhe pa mbivendosje. Formë pederast rreth bimëve dhe përgjatë skajeve të kopshtin tuaj nga prerja e tyre me një normal thikë kuzhine, të dhëmbëzuara.

  • FAZA 3 - MENAXHIMI I LËNDINË PAS INSTALIMIT
Pas hedhjen e lëndinë, u dha tërësisht, duke u siguruar që uji ka therur e turf dhe ka lagur të mjaftueshme për tokë më poshtë.
Për të siguruar një të mirë kthetrat e tokës e lëndinë të tokës, pas ujitjes mbështjellë lëndinë.
Vaditur tërësisht të paktën një herë në ditë në mënyrë që ta mbajmë të freskët të tokës për të ardhshëm 5/7 ditë.
Pas 7/10 ditë nga paraqesin, të bëjnë të parë kositëse për lëndinë, sjellja e lartësi të njëjtën lartësi ku ishte kur ju të paraqitur.
Rregulluar ujitjes sipas nevojave të diktuar nga ndryshimet klimaterike dhe nga kërkesat e lëndinë.