Sa më shumë që shpenzojnë më shumë që ju ruani me mbledhjen e të besnikërisë pikë

PËR ÇDO 10,00 € TË SHPENZUAR NË FAQEN TONË, JU DO TË MERRNI 1 COMP PIKË


Punti FedeltàLëndinë, i cili shpërblen të besnike të konsumatorëve, duke i dhënë pikë për çdo mënyrë që mbi 10 euro.

Si punon kjo

Çdo herë që ju të vendosni një urdhër për një tonë dyqanet online pas marrjes së pagesës të marrë një pagesë 1 pikë për çdo 10 euro e shpenzuar.

Çdo pikë është e barabartë me një kupon zbritje prej 10 euro cent për ju për zbritje nga të ardhshëm të blerë.

 

Si për të parë ecurinë e pikave

Në mënyrë që të dini se sa shumë pikë që ju keni akumuluar të mjaftueshme për të hyrë në seksionin "llogaria ime" dhe klikoni "time besnikëri pikë".

 

Si mund të shkoj kupon zbritje

Nëse ju doni të përdorni grumbulluar pikë, duke i shndërruar ato në një kupon zbritje, shkoni në seksionin "llogaria ime" - "im besnikëri pikë", dhe pastaj klikoni mbi "të Transformuar tim pika në një faturë të xx,xx ".

Ajo automatikisht gjeneron një kupon me një zbritje kodi.

Futni kodin e kupon zbritje gjatë konfirmimit në kutinë "të MIRË"dhe shtypni butonin "Update total".

Do të rillogariten automatikisht me e re shumën që duhet të paguhet zbritur.

 

Kujdes! Kupon skadon një vit pas brezi.