Sa më shumë të harxhoni aq më shumë kurseni me mbledhjen e pikëve të besnikërisë

P FORR DO 10,00 € shpenzuar në faqen tonë, ju do të merrni 1 PIKA LOYALTY TANI


Pikat e Besnikërisë Prato Erboso shpërblen klientët më besnikë duke dhënë pikë për çdo porosi të vendosur mbi 10 euro.

Si funksionon

Sa herë që bëni një porosi në një nga dyqanet tona online, pasi të keni marrë pagesa, do të merrni 1 pikë falas për çdo 10 euro të shpenzuar.

Do pikë është e barabartë me një kupon zbritje prej 10 eurosh që mund të zbritni nga blerjet pasuese.

Si të shihet përparimi i pikave

Për të zbuluar se sa pikë keni grumbulluar, thjesht futni seksionin "Llogaria ime" dhe klikoni në "Pikat e besnikërisë sime".

Si të merrni kupon e zbritjes

Nëse dëshironi të përdorni pikat e grumbulluara duke i shndërruar ato në një kupon zbritje shkoni te seksioni "Llogaria ime" - "Pika e besnikërisë sime", dhe pastaj kliko në "Kthejeni pikët e mia në një kupon për xx, xx   ".

Një kupon zbritje gjenerohet automatikisht me një kod zbritje.

Vendosni kodin e kuponit zbritje gjatë konfirmimit të porosisë në kutinë " VUCHERS " dhe shtypni butonin " Përditësoni gjithsej ".

Shuma e re e zbritur që do të paguhet do të rillogaritet automatikisht.

Warning! Kuponi i zbritjes skadon një vit pas gjenerimit të tij.