Programma Segnalazione Clienti Prato Erboso Shop

Për të marrë një 10% zbritje për ju dhe miqtë tuaj duke i ftuar ata në faqen tonë.

Ottieni tanti coupon sconto

Ajo është e shpejtë dhe e lehtë.

Raportimi i Programit të Klientit të ofron mundësinë për të dhënë për një ose më shumë miq një kupon për 10% zbritje dhe në qoftë se miqtë tuaj përdorni kupon, ju do të merrni një kupon zbritje prej 10%.

Raportimi i Programit të Klientit është aktivizuar pas ju keni bërë parë të rendit

Të hyrë në program nga llogaria juaj duke klikuar mbi PROGRAMIN RAPORTI

Programma di segnalazione in account

Vetëm të plotësoni emrin, mbiemrin dhe adresën e e-mail i mikut tuaj/

 Invita i tuoi amici

Duke klikuar mbi të KONFIRMUAR, miku juaj apo miku juaj do të marrin një Kupon për 10% Zbritje.

Nëse miqtë tuaj përdorni kupon që ju do të merrni shpërblim!

 

Kur njëri prej tyre do të 1 mënyrë duke përdorur kupon zbritje prej 10%, ju do të merrni një kupon zbritje prej 10%.

Çdo kupon të përdorura nga miqtë tuaj korrespondon me një kupon zbritje prej 10% për ju. Pastaj, për çdo kupon që është përdorur shton llogarinë tuaj, një kupon zbritje prej 10%.

  • Zbritje kuponat nuk janë combinable në të njëjtën mënyrë.

  • Zbritje kupon tërheq poshtë vlerën e cart 10% (duke përjashtuar kostot e transportit detar nëse ka ndonjë)

  • Zbritje Kupon është i përdorshëm vetëm një herë dhe nuk ka asnjë datë e skadimit

 

Programma Segnalazione Clienti Prato Erboso Shop