Projekti i ujitjes për lawns deri në 1000 sqm Pamjen më të mëdha

PRG-500-1000

Prato Erboso

Projekti i ujitjes për lawns deri në 1000 sqm

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 26 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 26 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,26 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

26,84 € tatimore incl.

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë info

Për dizajn tuaj të sistemit të ujitjes, ne kemi nevojë për një plan të kopshtin tuaj, mundësisht në AutoCad ose që në çdo rast të bëra në raport dhe shkallë.
Na dërgoni një plan të kopshtin tuaj duke përdorur fushën më sipër u quajt 'PLAN'.

Ju gjithashtu do të duhet të tregojnë nëpërmjet fushës së 'UJË' si pushtet është furnizuar me sistemin e vaditjes, në qoftë se me anë të një ujësjellës, ose ju keni një të mirë apo një tank me pompë.
Të tregojnë në hartë në pikën ku keni vendosur të ujit në hyrje.

Atëherë ju duhet të na tregoni me anë të fushës 'prurjes' sa e ujit jep-e-minutësh tuaj të sistemit të ujit.
Për të di se si për të marrë një kronometër dhe një enë dhe e vendosi afër ujit në hyrje.
Të hapur dalje dhe të fillojnë të kronometrin për një minutë.
Kur koha shënon për një minutë, pastaj afër rrjedhës.
Sasia e ujit të derdhur në enë përfaqëson rrjedhën shkalla e shprehura në litra/min.
Për shembull, në qoftë se në enën ka 60 litra ujë, i prurjes është 60 litra/min.

Ne do të studiojmë të planit dhe të dhënat që ju të dërgoni për ne në mënyrë që të krijohet një sistemi i ujitjes të plotë të mbulimit, të përsosur për kopshtin tuaj.

Fushat për të përmbushur do të ndryshohet në bazë të furnizimit me ujë ju kanë treguar.

Projekti ne do të ju dërgoj përmes postës elektronike.

Ju do të merrni edhe lista e materialeve të nevojshme për realizimin e juaj sistemit të ujitjes.

Komente

Produkt customization

Pas kursimit tuaj të përshtatur të produktit, mos harroni të shtoni atë në karrocë tuaj.
Lejohet file formats janë: GIF, JPG, PNG

Fotografitë
Tekstin

loader

* fushat e domosdoshme