56670 - RREZIKULLI RREKANGULAR PER FUQI PUSHTET 4.88 x 244 xh 1,22 m

56471

Produkt i ri

  • Motor: Briggs & Stratton
  • Motor zhvendosjen: 650 cc
  • Prerje: 102 cm
  • 2 Blades
  • Transmetimi: hydrostatic
  • Rekomanduar për sipërfaqe deri në 5000 metra katrore

Më shumë detaje

Nuk e kemi më këtë produkt në depo

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 899 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 899 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 8,99 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.
Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.
Calculate Delivery Cost

899,00 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Mbi pishinat drejtkëndëshe tokësore Power Steel Frame të modelit Bestway 56670 struktura është bërë prej metali të galvanizuar anti-ndryshk, fleta që përmban ujin e quajtur "oxhak" është bërë me "Triplex", d.m.th një pëlhurë e përbërë nga tre shtresa të ndara si më poshtë PVC - poliester - PVC, falë kësaj përbërje shtresa e trefishtë garanton një rezistencë të jashtëzakonshme. Në anën e shkurtër të pishinës, në bazë ka valvulën e zbrazjes së shpejtë të pishinës, në të cilën duke vendosur tubin special mund ta zbrazim pishinën larg tij.

Pishina furnizohet me një pompë filtri të Bestway # 58386 që filtron 3.028 Lt / orë (800 gal / orë), përfshirë fishekun e filtrit (Tipi II), që funksionon me rrymë 220-240 V.

Në paketën e gjejmë shkallën për të hyrë dhe dalë nga pishina modeli Bestway # 58331, tapeti bazë # 58266 dhe fletushja e mbulesës # 58267. Ne ju rekomandojmë ta mbani ujin tuaj të pishinës gjithmonë të pastër dhe të pastër, pa gjurmë të papastërtive dhe algave, prandaj ju rekomandojmë që të testoni vlerat e ujit çdo 1/2 ditë, duke korrigjuar, kur të jetë e nevojshme, me produktet e duhura , ph i cili duhet të ketë një vlerë mesatare midis 7.2 / 7.6. I njëjti lloj kontrolli duhet të bëhet për klorin në mënyrë që të shmanget dozimi shumë ose shumë pak.

Montimi i pishinës kërkon përdorimin e tre personave, koha e montimit është afërsisht 30 min.

Komente