Rinnovaprato - Farërat për lëndinë prej 5 Kg Shfaq të madhe

Rinnovaprato - Farërat për lëndinë prej 5 Kg

Rinnovaprato5

Produkt i ri

ZONAT E KUFIZUAR RESTORE

Më shumë detaje

  • me diell
  • Shpejtësia e zgjidhjes

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 38 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 38 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,38 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

38,30 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Përzierje e Loietti me cilësi të mirë me origjinë evropiane me një ngjyrë të gjelbër të lehta të ndritshme specifike për mbjellëse.

Ideale për rigjenerimin e të gjitha përzierjeve të poas dhe dritës Loietti tipike e gjelbërimit sportiv dhe e treguar fort edhe për rigjenerimin e zonave rekreative në diell të plotë. Duke qenë i përbërë për tërësinë e Loietti, qëndrueshmëria e tij e hijes është e mesme dhe prandaj çdo fidan në ambiente të tilla nuk siguron rezultate afatgjata.

Përzierje "perfekte" për fidanët e vjeshtës në qilima makrotermale pa ndonjë problem me rifillimin vegjetativ në fund të pranverës. Në pjekurinë e plotë, është shumë e dendur, e shkëlqyeshme dhe uniforme. Tolerant i Mal Bianco, Filo Rosso, Spot Dollar, Rust dhe Microdochium nivale.

Calculator

Ju lutemi të hyjë në fushë për të llogaritur sasinë e nevojshme 

 njësi(s)

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
LlojetMacroterma
Utilizzo e dosaggio
Doza30-35 gramë për metër katror
Përdorimioverseedings
Periudha e mbjelljesgjilpërë
Periudha e mbjelljestetor
Periudha e mbjelljesMar
Periudha e mbjelljesmaj
Periudha e mbjelljeskorrik
Periudha e mbjelljesi vendosur
Periudha e mbjelljesshkurt
Periudha e mbjelljesnëntor
Periudha e mbjelljesprill
Periudha e mbjelljesqershor
Composizione tipica
Ryegrass, shumëvjeçare (%)100
Dimensioni e peso
PaketimiSacco
Pesha (kg)5
Default
Ikonat farame diell
Ikonat faraShpejtësia e zgjidhjes

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime

Fleta e të dhënave Rinnovaprato

Përbërja e përzierje, këshilla teknike për mbjelljen dhe mirëmbajtjen e farave Rinnovaprato të linjës Belprato Bottos.

Shkarkime (248.85k)