Tuttoprato - Farërat për lëndinë prej 5 Kg Shfaq të madhe

Tuttoprato - Farërat për lëndinë prej 5 Kg

030201204

Produkt i ri

PR VESHJET E RI

Më shumë detaje

  • Shpejtësia e zgjidhjes
  • Pak mirëmbajtje
  • hije

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 38 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 38 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,38 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

38,30 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Përzierje e shkëlqyeshme e strukturës, ideale për kopshte private me sipërfaqe kryesisht me gjethe hije dhe / ose zona në zona të ftohta që përballen në veri. Turshi e bërë nga kultivarë me origjinë evropiane të karakterizuara nga ngjyra e gjelbër e ndritshme edhe në sezonin e ftohtë, falë pranisë së rubras Festuca.

Kur është plotësisht i pjekur, Tuttoprato është shumë i dendur, i shkëlqyeshëm dhe uniform. Gjithashtu i përshtatshëm për përdorime natyraliste në lartësi më të vogël se 1000 m asl, për çdo terren teknik dhe / ose për situata në hije.

Calculator

Ju lutemi të hyjë në fushë për të llogaritur sasinë e nevojshme 

 njësi(s)

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
LlojetMICROTHERM
Rezistencamirë
Utilizzo e dosaggio
Doza30-35 gramë për metër katror
PërdorimiZonat rekreative
PërdorimiKopshte dhe parqe
Periudha e mbjelljesgjilpërë
Periudha e mbjelljestetor
Periudha e mbjelljesMar
Periudha e mbjelljesmaj
Periudha e mbjelljeskorrik
Periudha e mbjelljesi vendosur
Periudha e mbjelljesshkurt
Periudha e mbjelljesnëntor
Periudha e mbjelljesprill
Periudha e mbjelljesqershor
Composizione tipica
Rubrika Festuca (%)40
Ryegrass, shumëvjeçare (%)60
Dimensioni e peso
PaketimiSacco
Pesha (kg)5
Default
Ikonat faraShpejtësia e zgjidhjes
Ikonat faraPak mirëmbajtje
Ikonat farahije

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime

Fleta e të dhënave Tuttoprato

Përbërja e përzierje, këshilla teknike për mbjelljen dhe mirëmbajtjen e farave Tuttoprato të linjës Belprato Bottos.

Shkarkime (320.16k)