Jade - Farërat për lëndinë prej 5 Kg Shfaq të madhe

Jade - Farërat për lëndinë prej 5 Kg

030102210

Produkt i ri

ZONAT E HUAJ

Më shumë detaje

  • hije

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 52 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 52 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,52 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

52,30 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Përzierje e strukturës së shkëlqyeshme ideale për kopshte private me sipërfaqe kryesisht të hijeve nga pemë gjetherënëse ose që formojnë një pjesë të zonave të ftohta, të ekspozuara në Veri. Tufë e bërë nga kultivarë me origjinë evropiane veriore që karakterizohet edhe me ngjyrë të gjelbër të ndritshme gjithashtu
në sezonin e ftohtë, falë pranisë së kombinuar të Festuca rubra rubra dhe Festuca rubra commutata.

Në pjekurinë e plotë, është shumë e dendur, e shkëlqyeshme dhe uniforme. Ajo konkurron me rrënjët e pemëve dhe për këtë arsye është zgjidhja më e mirë për zgjidhjen e të ashtuquajturave probleme të mbrojtjes nga aktivitetet elementë të gjallë (dhe jo vetëm nga strukturat arkitekturore).

Tolerante ndaj Mal Bianco, Filo Rosso, Dollar Spot dhe Microdochium nivale.

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
LlojetMICROTHERM
Rezistencai shkëlqyer
Utilizzo e dosaggio
Doza30-35 gr / sqm
PërdorimiKopshte dhe parqe
Periudha e mbjelljestetor
Periudha e mbjelljesMar
Periudha e mbjelljesmaj
Periudha e mbjelljesi vendosur
Periudha e mbjelljesnëntor
Periudha e mbjelljesshkurt
Periudha e mbjelljesprill
Periudha e mbjelljesgjilpërë
Composizione tipica
Rubrika Festuca (%)30
Festuca rubra kaloi (%)25
Ryegrass, shumëvjeçare (%)45
Dimensioni e peso
PaketimiSacco
Pesha (kg)5
Default
Ikonat farahije

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime