Royal Golf - Farërat për lëndinë prej 10 Kg Shfaq të madhe

Royal Golf - Farërat për lëndinë prej 10 Kg

030402205

Produkt i ri

PR ZONA VLERA

Më shumë detaje

  • cilësi
  • Rezistent ndaj sëmundjes
  • Jeshile e errët

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 118 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 118 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 1,18 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

118,30 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Përzierje e errët e strukturës së mirë për kopshte private në kushte të përziera hije / dielli në zonat me klimë të butë-kontinentale. Përzierje rekreative / zbukuruese / sportive me shumë interes
në situata të ndryshme, nga parku publik deri tek kursi i golfit.

Turshi që përbëhet nga kultivarë me origjinë amerikane të karakterizuara nga ngjyra e gjelbër intensive edhe në stinën e ftohtë, falë pranisë së rubras të zgjedhur Festuca.

Në pjekurinë e plotë, është shumë e dendur, e shkëlqyeshme dhe uniforme.
Tolerant ndaj Mal Bianco, Filo Rosso, spot Dollar dhe Microdochium.

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
LlojetMICROTHERM
Rezistencai shkëlqyer
Utilizzo e dosaggio
Doza30-35 gramë për metër katror
Përdorimidekorativ
PërdorimiZonat rekreative
PërdorimiSipërfaqet sportive
PërdorimiKopshte dhe parqe
Periudha e mbjelljesMar
Periudha e mbjelljesmaj
Periudha e mbjelljestetor
Periudha e mbjelljesshkurt
Periudha e mbjelljesprill
Periudha e mbjelljesi vendosur
Composizione tipica
Rubrika Festuca (%)20
Poa pratense (%)20
Ryegrass, shumëvjeçare (%)60
Dimensioni e peso
PaketimiSacco
Pesha (kg)10
Default
Ikonat faracilësi
Ikonat faraRezistent ndaj sëmundjes
Ikonat faraJeshile e errët

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime

Fleta e të dhënave ROYAL GOLF

Përbërja e përzierje, këshilla teknike për mbjelljen dhe mirëmbajtjen e fisi ROYAL GOLF Bottos.

Shkarkime (112.5k)