Përzierje mbretërore - Farërat për lëndinë prej 10 Kg Shfaq të madhe

Përzierje mbretërore - Farërat për lëndinë prej 10 Kg

030404205

Produkt i ri

PR ZONA T D VDEKUR

Më shumë detaje

  • Jeshile e errët
  • Shpejtësia e zgjidhjes

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 88 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 88 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,88 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

88,50 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Përzierje e Loietti me cilësi të shkëlqyeshme të origjinës amerikane me ngjyrë jeshile të errët, specifike për mbjellëse.

E përkryer për rigjenerimin e të gjitha përzierjeve të linjës Mastergreen dhe përzierjeve intensive për t'u ngjyrosur në përgjithësi. Ideale për sporte ose zona rekreative në diell të plotë dhe / ose hije të pjesshme.

Në pjekurinë e plotë, është shumë e dendur, e shkëlqyeshme, uniforme dhe rezistente ndaj trafikut të këmbëve dhe trafikut. Niveli i lartë i endoforizimit natyror.

Tolerant ndaj Mal Bianco, Filo Rosso, Spot Dollar, Spot Gray Leaf dhe Microdochium spp.

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
LlojetMICROTHERM
Rezistencai shkëlqyer
Utilizzo e dosaggio
Doza30-40 gr / m2
PërdorimiSipërfaqet sportive
Përdorimioverseedings
PërdorimiZonat rekreative
Periudha e mbjelljestetor
Periudha e mbjelljesMar
Periudha e mbjelljesmaj
Periudha e mbjelljeskorrik
Periudha e mbjelljesi vendosur
Periudha e mbjelljesnëntor
Periudha e mbjelljesprill
Periudha e mbjelljesqershor
Periudha e mbjelljesgjilpërë
Composizione tipica
Përzierje e loietti (%)100
Dimensioni e peso
PaketimiSacco
Pesha (kg)10
Default
Ikonat faraJeshile e errët
Ikonat faraShpejtësia e zgjidhjes

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime

Fleta e të dhënave ROYAL BLEND

Përbërja e përzierje, këshilla teknike për mbjelljen dhe mirëmbajtjen prej fisi ROYAL BLEND Bottos.

Shkarkime (112.72k)