Royal Blue Plus - Farërat për lëndinë prej 10 Kg Shfaq të madhe

Royal Blue Plus - Farërat për lëndinë prej 10 Kg

RoyalBluePlus10

Produkt i ri

PR ZONAT RASTIKE

Më shumë detaje

  • Jeshile e errët
  • hije
  • Rezistent ndaj ndikimit
  • Rezistent ndaj sëmundjes
  • cilësi

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 148 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 148 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 1,48 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

148,70 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Përzierje jeshile e errët me cilësi të mesme ideale për zonat me klimë të nxehtë kontinentale (varg klimatik italian). Përzierje e përbërë nga gjenerata e fundit e kultivarëve amerikanë, me karakteristika të zhvilluara të rezistencës ndaj thatësirës dhe kripës, ekstreme termale (të nxehta dhe të ftohta), deri te patologjitë kryesore, trafiku i këmbëve dhe madje edhe nën hije, me rezultate brilante deri në 50% më pak të dritës direkte.

Royal Blue Plus i nënshtrohet trajtimeve natyrale për rrezitje, me respekt të plotë për mjedisin dhe mbrojtje totale të burrave. Inokula e veçantë, unike dhe specifike e mikrobit natyror, e shtuar në cilësinë e varieteteve të përfshira, e bën këtë përzierje unike në panoramën italiane me shfaqje avangarde, të cilat transferohen në avantazhe për përdoruesit teknikë, agronomë dhe ekonomikë.

Pika tolerante për kafen e verës. Rrezitje PGPR lejon Royal Blue Plus të mbin në mënyrë të përsosur dhe të zhvillojnë bimë të shëndetshëm, të fortë dhe të fuqishëm në një kohë të shkurtër.

Në përputhje me Direktivat Evropiane për uljen / eliminimin e produkteve të mbrojtjes sintetike (pesticide), Royal Blue Plus përfaqëson alternativen natyrore dhe propozimin e saktë për krijimin / mirëmbajtjen e lëndinave pa ndihmën e pesticideve tradicionale.

Ideale për ndërtimin e lëndinave rekreative të vogla ose të mëdha,
si dhe lehtësirat sportive.

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
LlojetMICROTHERM
Rezistencai shkëlqyer
Utilizzo e dosaggio
Doza40-50 gr / m2
PërdorimiZonat rekreative
PërdorimiSipërfaqet sportive
Periudha e mbjelljesMar
Periudha e mbjelljesmaj
Periudha e mbjelljestetor
Periudha e mbjelljesprill
Periudha e mbjelljesi vendosur
Composizione tipica
Festuca arundinacea (%)90
Poa pratense (%)10
Dimensioni e peso
PaketimiSacco
Pesha (kg)10
Default
Ikonat faraJeshile e errët
Ikonat farahije
Ikonat faraRezistent ndaj ndikimit
Ikonat faraRezistent ndaj sëmundjes
Ikonat faracilësi

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime

Fleta dhënave ROYAL BLUE PLUS

Përbërja e përzierje, këshilla teknike për mbjelljen dhe mirëmbajtjen e SEED Royal Blue PLUS Bottos.

Shkarkime (114.44k)