Paketë e gatshme mbjellëse për lëndinë - 25 m2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Paketë e gatshme mbjellëse për lëndinë - 25 m sq

Paketim për mbjelljen e lëndinës për rreth 30 metra katrorë

28,93 EUR

28,93 EUR pa TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutem kontrolloni kutinë tuaj.

  • Përdorni pikën në vend të presjes
  •     *Fushat e kërkuara

Po ngarkohetNe mbrojmë të dhënat tuaja dhe blerjet tuaja
Transport i shpejtë në të gjithë Evropën
Kthimi pranohet brenda 14 ditëve
Përshkrim

Pronto Semina është një komplet i përgatitur me produktet më të mira në treg për mbjellje ose mbikëqyrje të lëndinave zbukuruese të përshtatshme për kopshte, parqe dhe zona të gjelbra në përgjithësi.

Paketa përbëhet nga tre produkte thelbësore për të marrë rezultatet më të mira për sa i përket cilësisë:

Farat e botëve Maciste të formuara nga një përzierje e Festuca Arundinacea, Poa Pratense dhe Loietto me cilësi të lartë dhe mbirjes. Plehra fillestare Bottos Bio Start e bazuar në Acidet Humike të nxjerra nga Leonarditi Kanadez dhe një përqendrim i lartë i fosforit (P) garanton mbirje të mirë të farës dhe ndihmon fidanët në ditët e para të jetës. Insekticid Cifo Antax thelbësor për të luftuar insektet e dëmshme, të tilla si milingonat, gjatë mbjelljes.

Paketa përmban:

n 1 paketë fara Bottos Maciste prej 1 kg - Doza e rekomanduar 40-50 gr / mm
n. 1 shishe pleh Bottos Bio Start prej 2 kg - Doza e rekomanduar 30-35 gr / mm
n. 1 paketë me 1 kg insekticid Cifo Antax - Doza e rekomanduar 20-25 gr / mm

Këshilla për përdorim:

Shtë e këshillueshme që të përzieni të tre produktet së bashku në sasi të mjaftueshme për zonën që do të mbulohet dhe t'i shpërndani ato në një hap të vetëm duke përdorur një karrocë për shpërndarjen e plehut / farës.

Fleta e të dhënave
Bottos
Kit-Pronto-Semina-Prato-25
9 Artikuj
 Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
në këtë gjuhë
 Shqyrtime

Bëhu i pari që do të shkruash vlerësimin tënd !

Produkte te Lidhura