Royal Sport - Farërat për lëndinë prej 1 Kg Shfaq të madhe

Royal Sport - Farërat për lëndinë prej 1 Kg

030403202

Produkt i ri

P FORR SURFACIONET SPORTE

Më shumë detaje

  • Rezistent ndaj ndikimit
  • Rezistent ndaj sëmundjes
  • me diell
  • Jeshile e errët

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 21 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 21 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,21 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

21,30 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Përzierje jeshile e errët me cilësi të mirë të gjetheve, ideale për zona sportive ose zona rekreative në diell të plotë në klimat e ngrohta mesdhetare dhe / ose kontinentale të ngrohta. Nuk rekomandohet në kushte të hijes intensive.

Turshitë e përbërë nga kultivarë me origjinë amerikane të zgjedhura për rezistencën e tyre të lartë ndaj nxehtësisë, trafikut të këmbëve dhe sëmundjeve. Në pjekurinë e plotë, është shumë e dendur dhe
uniforme.

Tolerante ndaj Mal Bianco, Filo Rosso, Spot of Dollar, Spot Gray Leaf dhe Microdochium nivale.

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
LlojetMICROTHERM
Rezistencai shkëlqyer
Utilizzo e dosaggio
Doza25-30 gr / m2
PërdorimiSipërfaqet sportive
PërdorimiZonat rekreative
Periudha e mbjelljesMar
Periudha e mbjelljesmaj
Periudha e mbjelljestetor
Periudha e mbjelljesshkurt
Periudha e mbjelljesprill
Periudha e mbjelljesi vendosur
Composizione tipica
Poa pratense (%)35
Ryegrass, shumëvjeçare (%)65
Dimensioni e peso
Paketimikuti
Pesha (kg)1
Default
Ikonat faraRezistent ndaj ndikimit
Ikonat faraRezistent ndaj sëmundjes
Ikonat farame diell
Ikonat faraJeshile e errët

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime

Fleta e të dhënave ROYAL SPORTS

Përbërja e përzierje, këshilla teknike për mbjelljen dhe mirëmbajtjen e SEED ROYAL SPORTS Bottos.

Shkarkime (113.54k)